SPANJE JONGERENREIZEN

ONTDEK HET AANBOD JONGERENREIZEN IN SPANJE

Spanje_Pyreneen_Wild_Poset_049_jongerenreizen_ZuiDERHuiS

Kicken in Spanje

Canyoning is pas grensverleggend, zowel mentaal als fysiek. Nog niet geprobeerd? Kom dan mee op onze introductie-reis voor deze avontuurlijke bergsport.

Elke dag maak je kennis met een andere facet ervan: springen, glijden, afdalen, .... Er staan 6 canyons op het programma, ze verleggen stuk voor stuk je grenzen. De ene dag zit je in een weidse omgeving, de andere daal je af in een diepe rivierkloof. Tussendoor ga je rotsklimmen, wie wil kan zich ook wagen aan een ijzingwekkende sprong van een brug: puenting.

Loungebar en groovy feestjes zijn in dit avontuur inbegrepen.

Pyreneeën bedwingen

Onze Pyreneeënkampeertocht op de grens met Frankrijk voert je liever mee door prachtige valleien, langs bergmeren en ... op enkele 3000-toppen. Tent en kookgerei gaan steevast mee. Wie wil, kan een top-poging wagen op de Monte Perdido, met 3355m de derde hoogste van de Pyreneeën. De hoogste waterval van Europa krijg je er op deze unieke tocht gratis bij. Voor ietwat ervaren en sportieve berggeiten.

Wie nog hoger wil, kan de huttentocht aanvatten naar de hoogste Pyreneeëntoppen Posets 3375m en Aneto 3404m. Vanuit een jeugdherberg in de vallei maak je tweemaal een driedaagse huttentocht met telkens een toppoging. Je logeert in comfortabele berghutten en wordt begeleid door een professionele, Spaanse Nederlandstalige berggids.

Beschikbaar Gegarandeerd Op aanvraag Volzet

Reis Start Eind # dag. Prijs Status
Image {{departureDate.Title}}
{{departureDate.Title}} {{departureDate.StartDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.EndDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.NumberOfDays}} {{departureDate.Price | currency}} Ontdek
loading