Op zoek naar iets?

Spanje_Pyreneen_Wild_Poset_003_jongerenreizen_ZuiDERHuiS

SPANJE JONGERENREIZEN

Kicken in Spanje

Canyoning is pas grensverleggend, zowel mentaal als fysiek. Nog niet geprobeerd? Kom dan mee op onze introductie-reis voor deze avontuurlijke bergsport.

Elke dag maak je kennis met een andere facet ervan: springen, glijden, afdalen, .... Er staan 6 canyons op het programma, ze verleggen stuk voor stuk je grenzen. De ene dag zit je in een weidse omgeving, de andere daal je af in een diepe rivierkloof. Tussendoor ga je rotsklimmen, wie wil kan zich ook wagen aan een ijzingwekkende sprong van een brug: puenting.

Loungebar en groovy feestjes zijn in dit avontuur inbegrepen.

Pyreneeën bedwingen

Onze Pyreneeënkampeertocht op de grens met Frankrijk voert je liever mee door prachtige valleien, langs bergmeren en ... op enkele 3000-toppen. Tent en kookgerei gaan steevast mee. Wie wil, kan een top-poging wagen op de Monte Perdido, met 3355m de derde hoogste van de Pyreneeën. De hoogste waterval van Europa krijg je er op deze unieke tocht gratis bij. Voor ietwat ervaren en sportieve berggeiten.

Wie nog hoger wil, kan de huttentocht aanvatten naar de hoogste Pyreneeëntoppen Posets 3375m en Aneto 3404m. Vanuit een jeugdherberg in de vallei maak je tweemaal een driedaagse huttentocht met telkens een toppoging. Je logeert in comfortabele berghutten en wordt begeleid door een professionele, Spaanse Nederlandstalige berggids.

  • {{activeFilter.DisplayName}}

{{totalFacetCount}} {{totalFacetCount == 1 ? "reis" : "reizen"}}

Thema
Categorieën
Niveaus
{{activeSort.getTitle()}}

Beschikbaar Gegarandeerd Op aanvraag Volzet

Zuiderhuis reisblog

IJsland legt drones aan de ketting

drones op ijsland
Geplaatst 18/04/2018
Drones zijn een godsgeschenk voor natuurfotografen. Voor de lokale bevolking vormen ze echter vaak een bron van ergernis...

Prachtige beelden uit Zuid-Afrika en Namibië

Noord Namibië
Geplaatst 06/04/2018
Koen zette alle presentaties op YouTube zodat ook wie er uiteindelijk niet bij was alsnog...

Je bent jong en je wil wat

Ga mee met twintigers en dertigers op groepsreis
Geplaatst 04/04/2018
Ach, jong zijn, het is geen kwestie van leeftijd maar een zaak van het hart...