wandelreizen groepsreizen Andalusië spanje moorse schoonheid sierra

SPANJE REIZEN

ONTDEK SPANJE

wandelreizen spanje andalusie wandelen alhambra in Granada

Spanje – Klimaat, cultuur en bergen

Spanje is niet voor niks een van de meest populaire reisbestemmingen op ons continent. Het land heeft zijn klimaat mee, beschikt over veel kustlijn en aantrekkelijke steden én kan bovendien bogen op een ruim en divers landschap.

Naar Spanje reis je niet alleen voor Madrid, Barcelona of Cordoba; ook als fervente wandelaar of fietser word je er goed in de watten gelegd.

 

Natuur troef

Spanje is een paar bergketens rijk, van de Pyreneeën het Cantabrisch gebergte tot de bekende en minder bekende Sierra's. Je vindt er hoog- en middelgebergte, uitgestrekte dorre vlakten en vulkanen. De nationale parken en ontelbare natuurgebieden serveren je een uitgebreide waaier aan goed uitgestippelde wandel- en fietstrajecten – van easy tot pittig. We bieden je ook trekkings en sneeuwschoentrips op de hoogste toppen. Wie liever water wil, duikt gewoon een canyon in de Pyreneeën in.

 

En dan de eilanden

Spanje omhelst natuurlijk ook zijn geliefde eilanden: de Balearen, Mallorca, Tenerife, Gran Canaria, ...

Je kan er uitgebreid rondstruinen én met eigen ogen vaststellen dat deze bestemmingen veel meer in hun mars hebben dan alleen maar zon en zee.

Ontdek verderop ons ruim aanbod aan Spanje-reizen.

Lees meer
 

SPANJE REIZEN reisthema's

Beschikbaar Gegarandeerd Op aanvraag Volzet

Reis Start Eind # dag. Prijs Status
Image {{departureDate.Title}}
{{departureDate.Title}} {{departureDate.StartDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.EndDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.NumberOfDays}} {{departureDate.Price | currency}} Ontdek
loading