Op zoek naar iets?

wandelreizen groepsreizen Andalusië spanje moorse schoonheid sierra

SPANJE WANDELREIZEN

Wandelen onder de zon op de Spaanse eilanden

Op de Canarische Eilanden is het klimaat altijd aangenaam, ook in de winter. De vulkanische archipel zal je verbazen met zijn subtropische natuur. Je wandelt langs kustroutes en verkent het bergachtige binnenland op Gran Canaria, La Palma, El Hierro, Tenerife of onze populaire nieuwkomer Lanzarote. 

Ook op Mallorca verlaat je de platgetreden paden en ervaar je de authentieke, mediterrane sfeer in de Sierra de Tramuntana. 

Bergen en cultuursteden gecombineerd

De Spaanse Pyreneeën en zijn uitlopers lenen zich uitstekend voor een stevige bergtocht in de natuurparken met klinkende namen zoals Ordesa, Aigüestortes, Maladeta waarbij je ook de hoogste Pyreneeëntoppen Aneto en Posets kan beklimmen. Met het gezin kan je ook aan canyoning doen in de Sierra de Guara. Ook ’s winters geniet je van de besneeuwde Pyreneeën tijdens een tocht op sneeuwschoenen.

Combineer je wandelvakantie met één van de vele Spaanse kunststeden tijdens een culturele wandelreis. In Aragon bezoek je Zaragoza, Jaca en Huesca, terwijl de Moorse steden Cordoba en Granada niet ontbreken op jouw stapvakantie in Andalusië, eventueel in combinatie met Malaga en een wijnwandelreis. Vanuit Madrid vertrek je naar het vogelparadijs Extremadura en bezoek je Cáceres, Trujillo en Placencia of ga je op bergtocht naar de Sierra de Guadarrama en verken je de omliggende cultuursteden in Castilië en León, zoals Salamanca, Segovia, Avila en El Escorial. Onze programma's in Asturië laten je genieten van het Cantabrisch gebergte zoals de Picos de Europa en Somiedo in combinatie met steden als Oviedo en Santander.

  • {{activeFilter.DisplayName}}

{{totalFacetCount}} {{totalFacetCount == 1 ? "reis" : "reizen"}}

Thema
Categorieën
Niveaus
{{activeSort.getTitle()}}

Beschikbaar Gegarandeerd Op aanvraag Volzet

Zuiderhuis reisblog

IJsland legt drones aan de ketting

drones op ijsland
Geplaatst 18/04/2018
Drones zijn een godsgeschenk voor natuurfotografen. Voor de lokale bevolking vormen ze echter vaak een bron van ergernis...

Prachtige beelden uit Zuid-Afrika en Namibië

Noord Namibië
Geplaatst 06/04/2018
Koen zette alle presentaties op YouTube zodat ook wie er uiteindelijk niet bij was alsnog...

Je bent jong en je wil wat

Ga mee met twintigers en dertigers op groepsreis
Geplaatst 04/04/2018
Ach, jong zijn, het is geen kwestie van leeftijd maar een zaak van het hart...