Op zoek naar iets?

wandelreizen groepsreizen Andalusië spanje moorse schoonheid sierra

SPANJE WANDELREIZEN

Wandelen onder de zon op de Spaanse eilanden

Op de Canarische Eilanden is het klimaat altijd aangenaam, ook in de winter. De vulkanische archipel zal je verbazen met zijn subtropische natuur. Je wandelt langs kustroutes en verkent het bergachtige binnenland op Gran Canaria, La Palma, El Hierro, Tenerife of onze populaire nieuwkomer Lanzarote. 

Ook op Mallorca verlaat je de platgetreden paden en ervaar je de authentieke, mediterrane sfeer in de Sierra de Tramuntana. 

Bergen en cultuursteden gecombineerd

De Spaanse Pyreneeën en zijn uitlopers lenen zich uitstekend voor een stevige bergtocht in de natuurparken met klinkende namen zoals Ordesa, Aigüestortes, Maladeta waarbij je ook de hoogste Pyreneeëntoppen Aneto en Posets kan beklimmen. Met het gezin kan je ook aan canyoning doen in de Sierra de Guara. Ook ’s winters geniet je van de besneeuwde Pyreneeën tijdens een tocht op sneeuwschoenen.

Combineer je wandelvakantie met één van de vele Spaanse kunststeden tijdens een culturele wandelreis. In Aragon bezoek je Zaragoza, Jaca en Huesca, terwijl de Moorse steden Cordoba en Granada niet ontbreken op jouw stapvakantie in Andalusië, eventueel in combinatie met Malaga en een wijnwandelreis. Vanuit Madrid vertrek je naar het vogelparadijs Extremadura en bezoek je Cáceres, Trujillo en Placencia of ga je op bergtocht naar de Sierra de Guadarrama en verken je de omliggende cultuursteden in Castilië en León, zoals Salamanca, Segovia, Avila en El Escorial. Onze programma's in Asturië laten je genieten van het Cantabrisch gebergte zoals de Picos de Europa en Somiedo in combinatie met steden als Oviedo en Santander.

  • {{activeFilter.DisplayName}}

{{totalFacetCount}} {{totalFacetCount == 1 ? "reis" : "reizen"}}

Specialisatie
Reisthema's
Niveaus
{{activeSort.getTitle()}}

Helaas, geen resultaten gevonden

Niet gevonden wat je zoekt?

Laat je programma volledig op maat samenstellen door een ZuiDERHuiS-specialst die de regio goed kent. Samen met jou puzzelen we de beste route en reis in elkaar.

Beschikbaar Gegarandeerd Op aanvraag Volzet

Helaas, geen resultaten gevonden

Niet gevonden wat je zoekt?

Laat je programma volledig op maat samenstellen door een ZuiDERHuiS-specialst die de regio goed kent. Samen met jou puzzelen we de beste route en reis in elkaar.

ZuiDERHuiS-reisblog

10 bedreigde diersoorten en waar ze te vinden

allemaal beestjes in Brazilie
Geplaatst 05/06/2018
Met ZuiDERHuiS kan je over de hele wereld verantwoord op zoek naar bedreigde diersoorten, zonder hun veiligheid of ...

Soundtrack voor de stilte

Roadtrip in IJsland
Geplaatst 24/05/2018
Geen beter moment voor een roadtrip door het land van vuur en ijs dan de zomer, en geen betere kompaan...

De voordelen van een groepsreis naar IJsland

Groepsreis in IJsland
Geplaatst 09/05/2018
5 redenen om met ZuiDERHuiS in groep naar IJsland af te reizen...