Op zoek naar iets?

wandelreizen groepsreizen Andalusië spanje moorse schoonheid sierra

SPANJE WANDELREIZEN

Wandelen onder de zon op de Spaanse eilanden

Op de Canarische Eilanden is het klimaat altijd aangenaam, ook in de winter. De vulkanische archipel zal je verbazen met zijn subtropische natuur. Je wandelt langs kustroutes en verkent het bergachtige binnenland op Gran Canaria, La Palma, El Hierro, Tenerife of onze populaire nieuwkomer Lanzarote. 

Ook op Mallorca verlaat je de platgetreden paden en ervaar je de authentieke, mediterrane sfeer in de Sierra de Tramuntana. 

Bergen en cultuursteden gecombineerd

De Spaanse Pyreneeën en zijn uitlopers lenen zich uitstekend voor een stevige bergtocht in de natuurparken met klinkende namen zoals Ordesa, Aigüestortes, Maladeta waarbij je ook de hoogste Pyreneeëntoppen Aneto en Posets kan beklimmen. Met het gezin kan je ook aan canyoning doen in de Sierra de Guara. Ook ’s winters geniet je van de besneeuwde Pyreneeën tijdens een tocht op sneeuwschoenen.

Combineer je wandelvakantie met één van de vele Spaanse kunststeden tijdens een culturele wandelreis. In Aragon bezoek je Zaragoza, Jaca en Huesca, terwijl de Moorse steden Cordoba en Granada niet ontbreken op jouw stapvakantie in Andalusië, eventueel in combinatie met Malaga en een wijnwandelreis. Vanuit Madrid vertrek je naar het vogelparadijs Extremadura en bezoek je Cáceres, Trujillo en Placencia of ga je op bergtocht naar de Sierra de Guadarrama en verken je de omliggende cultuursteden in Castilië en León, zoals Salamanca, Segovia, Avila en El Escorial. Onze programma's in Asturië laten je genieten van het Cantabrisch gebergte zoals de Picos de Europa en Somiedo in combinatie met steden als Oviedo en Santander.

  • {{activeFilter.DisplayName}}

{{totalFacetCount}} {{totalFacetCount == 1 ? "reis" : "reizen"}}

Thema
Categorieën
Niveaus
{{activeSort.getTitle()}}

Beschikbaar Gegarandeerd Op aanvraag Volzet

Zuiderhuis reisblog

Ellen in Zuid-Afrika

Ellen Bordinckx gaat wandelen in Zuid-Afrika
Geplaatst 19/02/2018
Op 03/11/2017 was het zover: mijn langverwachte reis naar Zuid-Afrika...

Trouwen op IJsland

Trouwen in de zwarte kerk van Budir op IJsland
Geplaatst 31/01/2018
Geen zin in maandenlang plannen, moeizuchtige schoonmoeders en uit de hand gelopen trouwrecepties?

Met de Leeuw van Vlaanderen door de Zuidelijke Champagne

Johan Museeuw en Residence Pierre
Geplaatst 17/01/2018
Wat als... De leeuw van Vlaanderen en een prachtige residentie in de Franse Champagnestreek...