Op zoek naar iets?

wandelreizen groepsreizen Andalusië spanje moorse schoonheid sierra

SPANJE WANDELREIZEN

Bergen en cultuursteden gecombineerd

De Spaanse Pyreneeën en zijn uitlopers lenen zich uitstekend voor een stevige bergtocht in de natuurparken met klinkende namen zoals Ordesa, Aigüestortes, Maladeta waarbij je ook de hoogste Pyreneeëntoppen Aneto en Posets kan beklimmen. Met het gezin kan je ook aan canyoning doen in de Sierra de Guara. Ook ’s winters geniet je van de besneeuwde Pyreneeën tijdens een tocht op sneeuwschoenen.

Combineer je wandelvakantie met één van de vele Spaanse kunststeden tijdens een culturele wandelreis. In Aragon bezoek je Zaragoza, Jaca en Huesca, terwijl de Moorse steden Cordoba en Granada niet ontbreken op jouw stapvakantie in Andalusië, eventueel in combinatie met Malaga en een wijnwandelreis. Vanuit Madrid vertrek je naar het vogelparadijs Extremadura en bezoek je Cáceres, Trujillo en Placencia of ga je op bergtocht naar de Sierra de Guadarrama en verken je de omliggende cultuursteden in Castilië en León, zoals Salamanca, Segovia, Avila en El Escorial. Onze programma's in Asturië laten je genieten van het Cantabrisch gebergte zoals de Picos de Europa en Somiedo in combinatie met steden als Oviedo en Santander.

Wandelen onder de zon op de Spaanse eilanden

Op de Canarische Eilanden is het klimaat altijd aangenaam, ook in de winter. De vulkanische archipel zal je verbazen met zijn subtropische natuur. Je wandelt langs kustroutes en verkent het bergachtige binnenland op Gran Canaria, La Palma, El Hierro, Tenerife of onze populaire nieuwkomer Lanzarote. 

Ook op Mallorca verlaat je de platgetreden paden en ervaar je de authentieke, mediterrane sfeer in de Sierra de Tramuntana. 

Opgelet, er is een filter actief!

Thema
Categorieën

{{themeGroup.DisplayName}}

Niveaus
{{activeSort.getTitle()}}

Beschikbaar Gegarandeerd Op aanvraag Volzet

Zuiderhuis reisblog

Op culinaire city trip naar Londen met Vegamuze

Tasty Travels Londen
Geplaatst 04/12/2017

Londen is een van de city trip topbestemmingen in Europa dankzij haar unieke combinatie van historische gebouwen en...

Fjordentocht aan de poolcirkel

Godafoss in IJsland
Geplaatst 22/11/2017
Net onder de mythische poolcirkel, in een van de uitlopers van de Eyjafjörður, ligt Akureyri...

Iran, heden en verleden

Jongerenreis naar Iran
Geplaatst 22/11/2017
Iran is een land in beweging, een duizelingwekkende caleidoscoop vol kleurrijke bazaars, eeuwenoude moskeeën, ...