fbpx Ine Trompet - Zuiderhuis
MicrosoftTeams-image (1)

Specialist Cambodja, Indonesië, Sri Lanka en Vietnam

Ine Trompet
Ontdek op maat reizen in Cambodja, Indonesië, Sri Lanka en Vietnam

Thailand was mijn eerste reis buiten Europa en ik werd direct verliefd op dit unieke continent! Waarom dan wel – vraag je je misschien af?

 

Eerst en vooral voor de o zo vriendelijke bevolking, die een glimlach op je gezicht toveren bij elke ontmoeting. Niets is teveel voor hen, ze helpen je zo graag verder en zijn echt content met de kleine dingen in het leven. Na een reis in Azië bekijk je de wereld in een ander daglicht en apprecieer je alles weer des te meer.

 

Daarnaast voor de eeuwenoude cultuur die nog tot op de dag van vandaag leeft en overal terug te vinden is. Als je graag een cultuurshock ervaart op een positieve manier, reis dan naar Azië!

 

Ten slotte is elke dag hier reizen een avontuur en ben ik eraan verslaafd geraakt. Dit verklaart dan ook waarom ik elk jaar terug trok en vele Aziatische landen reeds van mijn bucket list mag schrappen: Thailand, Indonesië, Singapore, Myanmar, China, Sri Lanka en Vietnam.

 

Ik help jullie dan ook graag verder met het uitwerken van een reis op maat naar al deze bestemmingen zodat jullie dezelfde onvergetelijke ervaringen mogen meemaken!