Sportieve IJslandreizen

Sportieve IJslandreizen

Landmannalaugar op sneeuwschoenen

Zuiderhuis IJslandreizen organiseert zowel in de winter als in de zomer boeiende groepsreizen voor wie de IJslandse natuur écht wil beleven.

Onze sportieve IJslandreizen kunnen je wellicht bekoren als je op zoek bent naar een fysieke uitdaging midden in een prachtig decor. Je kan zowel wandelreizen, trekkings als cross-country ski én een uitdagende MTB-reis terugvinden in ons programma. Onder de wandelreizen en trekkings is er keuze tussen dagtochten vanuit een vast verblijf, trekkings met bagagevervoer en rugzaktrekkings. Elke reis heeft een specifieke graad van inspanning waarbij vaak een goede tot zeer goede conditie vereist is.

Ben je sportief en op zoek naar een onvergetelijke ervaring? Wil je alles te weten komen over onze meest uitdagende winterprogramma's?

Kom dan zeker langs op 6 mei in de Mounteqshop, dan organiseren we een uitgebreide infoavond over onze sportieve winterreizen waarin Willy Wouters aan de hand van kaart- en beeldmateriaal alle praktische aspecten tot in detail bespreekt. Deze infosessie is gratis maar inschrijven is noodzakelijk. Schrijf je hier in!

Beschikbaar Gegarandeerd Op aanvraag Volzet

Reis Start Eind # dag. Prijs Status
Image {{departureDate.Title}}
{{departureDate.Title}} {{departureDate.StartDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.EndDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.NumberOfDays}} {{departureDate.Price | currency}} Ontdek
loading