Op zoek naar iets?

te voet wandelreizen georganiseerde wandelvakanties door zuiderhuis man wandelt naar bergtop

Te Voet Wandelreizen voortaan Zuiderhuis Wandelreizen

Te Voet voortaan Zuiderhuis Wandelreizen

Reeds meer dan 10 jaar maakt Te Voet deel uit van Zuiderhuis, de avontuurlijke reisorganisatie met gespecialiseerde reismerken waaronder Belgian Biking, Vreemde Kontinenten, Ijslandreizen, Explorado en Laplandreizen.

Zuiderhuis is een 100% Belgische reisorganisatie die reeds in de jaren ’80 begon met het organiseren van bijzondere reizen naar de mooiste plekken op onze planeet. Sinds de beginjaren draagt Zuiderhuis kwaliteit, kleinschaligheid en expertise hoog in het vaandel.

Voortaan bundelen de specialisten van Zuiderhuis nog sterker hun expertise en krijgen ook de brochures een nieuw jasje. Het complete reisaanbod kan je terugvinden onder het reisthema Wandelreizen.

 

Wat verandert er?

Niets, behalve de naam en de website. Te Voet wordt Zuiderhuis Wandelreizen en staat garant voor een gevarieerd aanbod van individuele wandelarrangementen en wandelreizen in groep. Het compleet aanbod wandelreizen kan je nu terugvinden op www.zuiderhuis.be/wandelreizen. Het team van specialisten helpt je graag op weg bij het uitzoeken van de ideale wandelvakantie.
 

Maak kennis

Kom eens langs op kantoor, bezoek ons op het vakantiesalon of schrijf je in op één van de infodagen en kom alvast proeven van het prachtige aanbod en maak kennis met onze specialisten.


     ONZE TROEVEN

  • 30 jaar wandelervaring
  • kwalitatief reisadvies door gepassioneerde wandelaars
  • ervaren reisleiders met een passie voor wandelen
  • zorgvuldig samengestelde reisdossiers voor individuele wandelprogramma's
  • divers reisaanbod tochten met bagagevervoer, tochten vanuit een vast verblijf en trekkingstochten
  • uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding