Op zoek naar iets?

lastminute op fietsvakantie tips en tricks

Tips & tricks voor als je lastminute op fietsvakantie wil

1.Hotel naar hotel: een maand voor vertrek

Als je een fietstrip van hotel naar hotel wil ondernemen, contacteer ons dan uiterlijk een maand voor vertrek, zodat we het voor jou beste  traject kunnen uitstippelen. Alleen zo kunnen we je die hotels garanderen die het meest aan je wensen beantwoorden.

2.Bestemming geen belang? Drie dagen volstaan!

Als je onverwacht tijd hebt om op fietsvakantie te gaan, dan willen we daar als experts graag flexibel op inspelen. Bij ZuiDERHuiS Fietsvakanties kunnen we dikwijls tot drie dagen voor je vertrek je vakantie in orde te krijgen. Een fietsvakantie met een verblijf in een vast hotel in Nederland of Frankrijk biedt dan het meeste kans op succes.

3.Geef ons meerdere opties door

Hoe meer keuzes je ons geeft, hoe sneller we je lastminute-reis kunnen regelen. Ideaal is dat je ons drie keuzes geeft in volgorde van belangrijkheid. Lukt je eerste keuze (bijvoorbeeld Zeeland) niet, dan kunnen we direct proberen in je tweede keuze (bijvoorbeeld Opaalkust) een verblijf te regelen.

4.Wees flexibel in de data

Hoe flexibeler je bent in mogelijke data, hoe groter de kans dat je ook lastminute je droomvakantie toch kunt boeken.

5.Kom je documenten ophalen in ons kantoor in Gent

In de zomer kan het gebeuren dat je reisdocumenten wat langer onderweg zijn als we ze per post versturen. Om zeker te zijn dat we je ze tijdig kunnen overhandigen, is het handiger dat je langskomt op ons kantoor in Gent om ze op te pikken. Lukt dat niet, dan is het ook mogelijk je documenten te laten versturen via TNT (prijs: 30 euro).

 

Ontdek hier ons uitgebreid gamma fietsvakantie in Europa!