TSJECHIË WANDELREIZEN

ONTDEK HET AANBOD WANDELREIZEN IN TSJECHIË

Multiavontuur Boheemse Woud  gezinstocht NIEUW

Op stap in het Boheemse Woud

Het Boheemse Woud in Tsjechië is een absolute aanrader voor jou als actieve natuurliefhebber. Het is de groene long van Europa en het grootste natuurgebied van het land. Vanuit een charmant hotel, uitgebaat door Belgen, maak je de mooiste dagwandelingen. ’s Avonds ontspan je de spieren in de whirlpool of het zwembad en proef je van de heerlijke Tsjechische keuken.

Winterse of zomerse wandelingen in Tsjechië

’s Winters ontdek je het Boheemse Woud op sneeuwschoenen. Bedekt onder een dik pak sneeuw lijken de bossen wel magisch. Je wandelt er door de ongerepte sneeuwlandschappen in een witte oase van rust. Het licht heuvelend landschap is ideaal voor eenvoudige sneeuwschoenwandelingen, ook als je geen ervaring hebt.

In het zomerseizoen stap je door eindeloze bossen langs kronkelende riviertjes en oude gletsjermeren. Je dringt door tot in het hart van het natuurpark. Hier ontmoet je hoogstwaarschijnlijk de bewoners van het bos: herten, reeën, misschien zelfs een otter of een kudde moeflons. Onderweg passeer je talrijke versterkte burchten en hier en daar een gezellig stadje.

Beschikbaar Gegarandeerd Op aanvraag Volzet

Reis Start Eind # dag. Prijs Status
Image {{departureDate.Title}}
{{departureDate.Title}} {{departureDate.StartDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.EndDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.NumberOfDays}} {{departureDate.Price | currency}} Ontdek
loading