fbpx Vacature specialist Zuidoost-Azië - Zuiderhuis

Vacature

Specialist Zuidoost-Azië

Lijntekening Zuiderhuis

Zuiderhuis organiseert sinds 1978 wereldwijd actieve wandelreizen, fietsvakanties en rondreizen, zowel in groep als op individuele basis. Centraal in onze reisfilosofie staan actieve natuurbeleving, kleinschaligheid en terreinkennis. Onze specialisten zijn een voor een thuis in hun stukje van de wereld en werken vanuit hun eigen ervaring unieke en op maat aangepaste reisroutes uit. Dat doen we vanuit een ijzersterke expertise en een uitgebreid netwerk betrouwbare lokale partners.

Functieomschrijving

Om ons team te versterken en onze terreinkennis uit te breiden, zijn we op zoek naar een gepassioneerde specialist Zuidoost-Azië, specifiek voor de bestemmingen Indonesië, Vietnam, Laos, Cambodja, Thailand en Myanmar. Dit lijstje met bestemmingen mag je in de toekomst naar hartelust uitbreiden! Samen met de reeds aanwezige specialisten verzorg je onze individuele rondreizen en groepsreizen in Zuidoost-Azië en speur je het continent af naar nieuwe uitdagende bestemmingen en reisroutes.


Je weet dat pho niet rijmt op karstplateau en dat het zowel bij zonsopgang als zonsondergang gulzig verorberd wordt. Je weet dat je best kousen zonder gaten draagt bij het betreden van een tempel of woning en laat je met veel plezier meeslepen in een kleurrijke caleidoscoop van bijgeloven en rituelen. Kortom, Zuidoost-Azië kent geen geheimen voor je. Je hebt de regio reeds meermaal bereisd en bent bereid bij te leren, zowel van onze specialisten en professionele partners als ter plaatse.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je beschikt over een Bachelor- of Masterdiploma of gelijkwaardig door ervaring
  • Ervaring in een gelijkaardige functie en kennis van de relevante bestemmingen is aangeraden
  • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en trekt je aardig uit de slag in het Engels
  • Je werkt zelfstandig en proactief, maar voelt je ook goed in teamverband

Wat mag jij van ons verwachten?

  • Een correcte verloning in lijn met functie en ervaring
  • Ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling
  • Mogelijkheid tot studiereizen om je bestemming te doorgronden en nieuwe programma’s uit te werken
  • Flexibele werkomstandigheden, zowel thuis als op kantoor in Gent of Antwerpen

Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Stuur een mailtje met jouw motivatiebrief en CV naar filip.jennen@zuiderhuis.be en wij nodigen je uit voor een verkennend gesprek!