Op zoek naar iets?

Verzekeringsactie

Vertrek verzekerd

Gratis reisbijstandsverzekering

Reizen is nooit zonder risico’s. Altijd kan er wel iets onverwachts gebeuren. Misschien zijn je langlauftalenten toch niet om over op te scheppen of eindigt je bagage wel in een luchthaven aan de andere kant van de wereld. Laten we het reizen daarom aan ons voorbijgaan en blijven we braafjes binnen zitten? Uiteraard niet. Het zit in de natuur van de mens om nieuwsgierig te zijn, om steeds op zoek te gaan naar nieuwe prikkels. Het zit in de aard van het beestje, stil blijven zitten is niet aan ons besteed. Dat kan gaan van het ontdekken van nieuwe culturen in de uitgestrekte savannes van Kenia tot net het uitblijven van die prikkels: een kostbaar moment stilte in het Europese hooggebergte of op het dak van de wereld in de Himalaya.
 
Om aan die dromen tegemoet te komen tekenen we al sinds 1978 reizen naar alle uithoeken van de wereld uit, zowel in groep als op individuele basis. Meer dan veertig jaar later staan kleinschaligheid, expertise en vooral veilig reizen nog steeds centraal. Als ervaren reizigers kennen we de risico's die aan reizen verbonden zijn en weten we dat een betrouwbare reisverzekering geen overbodige luxe is.
 
Wie in maart een individuele reis boekt of zich inschrijft voor een groepsreis, bieden we daarom een gratis reisbijstandsverzekering van onze partner Protections aan. Zo trek je met een gerust gemoed de wijde wereld in en hoef je je over medische of andere onverwachte kosten, het verlies van bagage of materiële schade geen financiële zorgen te maken. Wat onze bijstandsverzekering allemaal dekt, ontdek je hier.
 

Voorwaarden

Wie tussen 1 maart en 31 maart een reis boekt bij Zuiderhuis kan gratis een reisbijstandsverzekering afsluiten.

  • De gratis bijstandsverzekering is geldig voor volwassenen, kinderen en baby's
  • Vertrekdatum moet liggen in 2020
  • De boeking moet uiterlijk 31 maart 2020 gedaan worden
  • De gratis verzekering niet geldig op losse vluchten of losse hotelboekingen of losse autohuur.
  • Reeds bestaande reserveringen komen niet in aanmerking voor deze promotie
  • Deze actie is enkel geldig op onze tijdelijke bijstandsverzekering en niet op jaarpolissen of all-riskverzekeringen.