Op zoek naar iets?

vluchten naar Lapland

VLIEGEN NAAR LAPLAND

Wij verzorgen niet alleen je reis in Lapland, maar zorgen er ook voor dat je veilig heen en terug geraakt. Handig is ook dat we dan ook onmiddellijk een naadloze aansluiting van je transfer van de luchthaven naar je eerste verblijfplaats kunnen regelen. De luchthaven die dienst doet als afspraakplaats voor je reis, staat bij elk programma vermeld. 

Je kan bij ons terecht voor vluchten naar het noorden tegen de beste voorwaarden. We werken immers steeds met de meest voordelige dagprijzen

Bij het boeken van je reis doen wij je vrijblijvend een voorstel en nemen eventueel zelfs voor een beperkte tijd een vrijblijvende optie op de vluchten. 

Wij rekenen hiervoor geen extra kosten aan: de vluchtprijs die wij je opgeven omvat alle taksen, luchthaventaksen, brandstoftoeslagen en dergelijke. Eens je ticket is uitgegeven, kunnen er geen bijkomende toeslagen meer geheven worden. 

Voor de meest voordelige vluchten wordt dikwijls een uitgifte van de tickets gevraagd bij reservatie. Deze vluchten zijn meestal niet terugbetaalbaar in geval van annulatie. De annulatieverzekering die je via ZuiDERHuiS kan afsluiten komt hierin echter wel tussen.  

Onze belangrijkste partners voor vluchten naar winters Lapland zijn Finnair en Scandinavian Airlines.logo's airlines  • {{activeFilter.DisplayName}}

{{totalFacetCount}} {{totalFacetCount == 1 ? "reis" : "reizen"}}

Thema
Categorie├źn
Niveaus
{{activeSort.getTitle()}}

Beschikbaar Gegarandeerd Op aanvraag Volzet

Zuiderhuis reisblog

Met de Leeuw van Vlaanderen door de Zuidelijke Champagne

Johan Museeuw en Residence Pierre
Geplaatst 17/01/2018
Wat als... De leeuw van Vlaanderen en een prachtige residentie in de Franse Champagnestreek de koppen en kasseien bij elkaar steken?

Werken in het buitenland? Hier zijn alvast wat tips!

roaming bellen buitenland reizen
Geplaatst 03/01/2018
Droom jij er ook van om te werken in het buitenland, maar schrikken al de obstakels je af?

Op culinaire city trip naar Londen met Vegamuze

Tasty Travels Londen
Geplaatst 04/12/2017

Londen is een van de city trip topbestemmingen in Europa dankzij haar unieke combinatie van historische gebouwen en...