Op zoek naar iets?

vluchten naar Lapland

VLIEGEN NAAR LAPLAND

Wij verzorgen niet alleen je reis in Lapland, maar zorgen er ook voor dat je veilig heen en terug geraakt. Handig is ook dat we dan ook onmiddellijk een naadloze aansluiting van je transfer van de luchthaven naar je eerste verblijfplaats kunnen regelen. De luchthaven die dienst doet als afspraakplaats voor je reis, staat bij elk programma vermeld. 

Je kan bij ons terecht voor vluchten naar het noorden tegen de beste voorwaarden. We werken immers steeds met de meest voordelige dagprijzen

Bij het boeken van je reis doen wij je vrijblijvend een voorstel en nemen eventueel zelfs voor een beperkte tijd een vrijblijvende optie op de vluchten. 

Wij rekenen hiervoor geen extra kosten aan: de vluchtprijs die wij je opgeven omvat alle taksen, luchthaventaksen, brandstoftoeslagen en dergelijke. Eens je ticket is uitgegeven, kunnen er geen bijkomende toeslagen meer geheven worden. 

Voor de meest voordelige vluchten wordt dikwijls een uitgifte van de tickets gevraagd bij reservatie. Deze vluchten zijn meestal niet terugbetaalbaar in geval van annulatie. De annulatieverzekering die je via ZuiDERHuiS kan afsluiten komt hierin echter wel tussen.  

Onze belangrijkste partners voor vluchten naar winters Lapland zijn Finnair en Scandinavian Airlines.logo's airlines  • {{activeFilter.DisplayName}}

{{totalFacetCount}} {{totalFacetCount == 1 ? "reis" : "reizen"}}

Specialisatie
Reisthema's
Niveaus
{{activeSort.getTitle()}}

Helaas, geen resultaten gevonden

Niet gevonden wat je zoekt?

Laat je programma volledig op maat samenstellen door een Zuiderhuis-specialst die de regio goed kent. Samen met jou puzzelen we de beste route en reis in elkaar.

Beschikbaar Gegarandeerd Op aanvraag Volzet

Helaas, geen resultaten gevonden

Niet gevonden wat je zoekt?

Laat je programma volledig op maat samenstellen door een Zuiderhuis-specialst die de regio goed kent. Samen met jou puzzelen we de beste route en reis in elkaar.

ZuiDERHuiS-reisblog

Last-minute op fietsvakantie? Enkele tips!

Fietsniveau
Geplaatst 01/10/2018
Last-minute op fietsvakanties? Deze tips helpen je de perfecte fietsreis te vinden!

In memoriam Paul Santens

Reisleider Paul Santens
Geplaatst 27/09/2018
Op 22 augustus moesten we helaas afscheid nemen van Paul Santens, een inspirerende reisbegeleider en goede vriend.

Win een duoticket voor IJsland - België

Voetbalwedstrijd vikings vs duivels
Geplaatst 22/08/2018
Kijk je graag voetbal en staat een citytrip naar Reykjavik al lang op je lijstje? Doe mee met ons wedstrijd!