Op zoek naar iets?

Hoge Venen Zuiderhuis Wandelen

Zuiderhuis wandeldagen 2021

De Zuiderhuis wandeldagen: ideaal als eerste kennismaking met de (wandel)reizen van Zuiderhuis, om je reisgenoten of reisleider van een vorige reis nog eens terug te zien, om een praatje te slaan met een Zuiderhuis-medewerker, om je conditie (voor een volgende reis) een beetje aan te scherpen of gewoon om een fijne en actieve dag in de natuur te beleven. Verscheidene keren per jaar organiseert Zuiderhuis een wandeldag. Telkens op een andere locatie - door een prachtig stukje natuur.

(tekst gaat verder onder de foto)

Wandeldagen dichtbij

Waarom?

 

Met de Zuiderhuis-wandeldagen willen we onze (potentiële) klanten een leuke en actieve dag in de natuur aanbieden - ideaal als eerste kennismaking met de (wandel)reizen van Zuiderhuis, om je reisgenoten of reisleider van een vorige reis nog eens terug te zien, om een praatje te slaan met een Zuiderhuis-medewerker, om je conditie (voor een volgende reis) een beetje aan te scherpen of gewoon om een fijne dag te beleven.

(tekst gaat verder onder de foto)

Wandelen aan de zee met zuiderhuis wandelreizen

Wandeldagen 2021

 

De wandeldagen zijn gratis maar we vragen de deelnemers wel om op voorhand in te schrijven, zodat we er een zicht op krijgen hoeveel mensen we mogen verwachten en we alle praktische afspraken (startuur en -plaats, bereikbaarheid, …) tijdig kunnen doorsturen.

De volgende wandeldagen zijn alvast gepland in 2021:

Zaterdag 24/04/21: Lesse- en Maasvallei  (GEANNULEERD)

Zondag 9/05/21: Temse, parel aan de Schelde (VOLZET)

Zaterdag 26/06/21: Polders rond Damme (VOLZET)

Zaterdag 9/10/21: Dijle en Meerdaalwoud

Zondag 10/10/21: Het paradijselijke Pajottenland (betalend)

Zaterdag 6/11/21: Het abdijlandschap rond Affligem (betalend)

Zaterdag 13/11/21: In het land van de Rode Ridder