Op zoek naar iets?

Winter IJsland

TROTSEER WEER EN WINTER IN IJSLAND

Alle hoogtepunten met een 4x4

Tijdens deze compleetste rondreis in ons aanbod ontdek je op tien dagen tijd met een 4x4 alle hoogtepunten van Zuid- en West-IJsland.  Je start met een duik in het prachtige Blue Lagoon-meer, het grootste meer van het eiland. Aan de oevers zie je de Mid-Atlantic Rift, de breuklijn die IJsland letterlijk in tweeën verdeelt en de langste bergketen ter wereld vormt. Ook de Vatnajökull, IJslands grootste gletsjer, staat op het programma, net als het nationaal park Skaftafell. Ook de aanblik van de waterval Svartifoss, die omgeven is door de gletsjertongen van een met ijs bedekte vulkaan, vergeet je nooit meer.

Het mooiste van IJsland in stijl

De rust, de natuur en de overweldigende IJslandse stilte staan centraal in deze zevendaagse luxereis. Je verblijft in een trendy lodge in Zuid-IJsland, met veel glas zodat je een geweldig uitzicht op de omgeving hebt. Je bezoekt onder meer het Nationaal Park Thingvellir en hoofdstad Reykjavik, en met een beetje geluk spot je ook het noorderlicht. Dankzij ons unieke routeboek ontdek je op eigen tempo de verschillende highlights.

In het spoor van het noorderlicht

Deze zesdaagse autoreis biedt je de optimale omstandigheden om te genieten van het noorderlicht. Je overnacht namelijk in guesthouses op locaties waar de kans op het sprookjesachtige natuurverschijnsel het grootst is. Overdag trek je door Zuid-IJsland. Gletsjertongen, ijsmeren, watervallen, warmwater- en zwavelbronnen: ze passeren allemaal de revue.