Op zoek naar iets?

Reisdocumenten

Stel zelf je reis samen

Ontwerp je eigen route en bepaald zelf hoe intens je je reis wil beleven. Wil je luxueuze logies of wil je nét back-to-basics? Kies je voor avontuur of wil je je verdiepen in de lokale cultuur? We verzamelen graag zoveel mogelijk informatie om je daarna te helpen je traject te bepalen.

1. Bekijk onze suggestieroutes

De individuele programma’s van zowel IJslandreizen, Laplandreizen als Wereldreizen zijn suggestieroutes. Ze geven al een goed idee van de mogelijkheden op een bepaalde bestemming, want onze reisexperts hebben ze samengesteld met de bedoeling een zo compleet mogelijk beeld te geven van een streek of land. Maar elke suggestieroute kan eenvoudig aangepast worden, van het aantal dagen, het type logies tot de route zelf. Heb je een duidelijk beeld van wat je wil, neem dan per e-mail of telefonisch contact met ons op.

 

2. Bespreek jouw plannen met onze reisspecialisten

Je kan natuurlijk ook ‘from scratch’ beginnen en aan de hand van je eigen interesses een route laten uitwerken. Of je nu één van onze suggestieroutes wenst aan te passen of zelf je eigen reis wil creëren, raden we je aan een afspraak te maken met één van onze reisspecialisten. We nemen ruim de tijd om te peilen naar wat voor soort reiziger je bent en wat je reiswensen zijn. Reis je klassiek of eerder sportief? Hoeveel uur per dag wil je wandelen? Heb je interesse voor de natuur? Wil je zelf met de auto rijden? Wil je graag ook extra vrije dagen om van het strand te genieten?

We hebben gemerkt dat reizigers het enorm waarderen dat we de tijd nemen om zijn of haar reiswensen goed in te schatten. Dat is een service die je online niet vindt, en enkel zo kunnen we je een gepersonaliseerd reisvoorstel op maat bezorgen. Onze reisspecialist zal je vragen om even langs te komen op kantoor. Lukt dat niet, dan helpen we je verder aan de hand van een telefonisch gesprek en desnoods per e-mail. Zelf geven we de voorkeur aan een persoonlijk gesprek dan kunnen we aan de hand van kaart- en beeldmateriaal de volledige reis doorlopen. En natuurlijk samen met een heerlijke tas koffie of thee. Zo kunnen we je wensen en verwachtingen het best inschatten, en bieden we je een reisvoorstel dat perfect aan je wensen en budget beantwoordt.


3. Bepaal het beschikbare budget

‘Wat is je beschikbare budget?’ Het is een delicate vraag, maar we stellen ze altijd. Dat is immers de enige manier om een zo passend mogelijk reisvoorstel te maken. Bovendien weten we meteen of een bepaalde bestemming al dan niet in aanmerking komt met dat budget. Is dat niet zo, geen probleem! We stellen je dan pro-actief enkele andere bestemmingen voor, die wel binnen je maximale budget vallen.


4. We sleutelen aan het reisschema totdat alles naar wens is

Daarna gaan we aan de slag met alle info die we van jou ontvangen hebben. We contacteren lokale partners, gaan op zoek naar de beste vluchten en proberen hierbij zoveel mogelijk rekening te houden met het vooropgestelde budget. Van zodra de route vorm heeft gekregen, bezorgen we je een gedetailleerde offerte. Zijn er nog vragen of onduidelijkheden, een gesprek met de specialist zal meer duidelijkheid brengen. Wanneer de details en de route goedgekeurd zijn gaan we aan de slag met de reservaties. Eens alles bevestigd is sturen we je de finale bestelbon door en kan je beginnen aftellen!