Op zoek naar iets?

Reisdocumenten ZuiDERHuiS

Boek een reis op maat

1. Surf naar de website en bekijk de individuele programma’s

De individuele programma’s van zowel IJslandreizen, Laplandreizen als Wereldreizen zijn suggestieroutes. Ze geven al een goed idee van de mogelijkheden op een bepaalde bestemming, want onze reisexperts hebben ze samengesteld met de bedoeling een zo compleet mogelijk beeld te geven van een streek of land. Maar elke suggestieroute kan eenvoudig aangepast worden, van het aantal dagen, het type logies tot de route zelf. Heb je een duidelijk beeld van wat je wil, neem dan per e-mail of telefonisch contact met ons op.

2. Bel onze reisspecialisten

Wil je ‘from scratch’ beginnen en aan de hand van je eigen interesses een route laten uitwerken, dan kan dat natuurlijk ook. Onze reisspecialist zal je vragen om even langs te komen op kantoor. Lukt dat niet, dan helpen we je per e-mail verder maar dan verloopt het soms toch iets stroever. Als je niet kunt langskomen, is een telefonisch gesprek een prima tussenoplossing. Maar het meest ideaal is een persoonlijk gesprek. Zo kunnen we je wensen en verwachtingen het best inschatten, en bieden we je een reisvoorstel dat perfect aan je wensen en budget beantwoordt.

3. Maak een afspraak en kom langs op kantoor

Dé ideale manier om er zeker van te zijn dat je IJsland-of Wereldreis aan je verwachtingen en aan je budget voldoet. We nemen ruim de tijd om te peilen naar wat voor soort reiziger je bent en wat je reiswensen zijn. Reis je klassiek of eerder sportief? Hoeveel uur per dag wil je wandelen? Heb je interesse voor de natuur? Wil je zelf met de auto rijden? Wil je graag ook extra vrije dagen om van het strand te genieten?  We hebben gemerkt dat reizigers het enorm waarderen dat we de tijd nemen om zijn of haar reiswensen goed in te schatten. Dat is een service die je online niet vindt, en enkel zo kunnen we je een gepersonaliseerd reisvoorstel op maat bezorgen.

4. Beschikbare budget

‘Wat is je beschikbare budget?’ Het is een delicate vraag, maar we stellen ze altijd. Dat is immers de enige manier om een zo passend mogelijk reisvoorstel te maken. Bovendien weten we meteen of een bepaalde bestemming al of niet in aanmerking komt met dat budget. Is dat niet zo, geen probleem! We stellen je dan pro-actief enkele andere bestemmingen voor, die wel binnen je maximale budget vallen.