Op zoek naar iets?

rondreizen zuid afrika tafelberg zee tuinroute

ZUID-AFRIKA WANDELREIZEN

Avontuur in het noorden van Zuid-Afrika

Vanuit Johannesburg zie je een heel andere kant van Zuid-Afrika. Je bezoekt de mooiste wildparken afgewisseld met adembenemende wandelingen. Via de Panoramaroute ga je naar het Krugerpark, één van de bekendste parken van Afrika. Hier heb je de beste kans om de ‘big five’ te spotten. De meest magnifieke wandelingen maak je in de spectaculaire Drakensbergen en naar de Blyde River Canyon. Op de groepsreis bezoek je ook de twee buurlanden Swaziland en Lesotho. In Swaziland ontmoet je de gastvrije bevolking en ontdek je een authentiek stukje Afrika. In de natuurparken wandel je naast zebra’s en giraffen. Wandelparadijs Lesotho is dan weer bergachtig. Tijdens de wandelingen merk je duidelijk waarom dit koninkrijkje ook wel ‘kingdom in the sky’ wordt genoemd.

Wandelen langs de Kaap

Zuid-Afrika is een verrassende wandelbestemming met sublieme nationale parken. Dankzij de diversiteit aan klimaatzones zijn de landschappen heel verschillend. Voor een afwisselende en onvergetelijke wandelvakantie ga je dus naar Zuid-Afrika. Vanuit Kaapstad aan de voet van de majestueuze Tafelberg vertrek je over de beroemde Tuinroute langs de kust. Je combineert de hoogtepunten in het zuidwesten van het land. In het binnenland maak je prachtige tochten in de halfwoestijn Karoo en de sprookjesachtige Cederbergen met zijn rotsige landschappen. Tijdens de groepsreizen naar Zuid-Afrika word je begeleid door een Vlaming die ter plaatse woont. Individueel maak je de route met de huurwagen en ontvang je een uitgebreid routeboek met de wandelbeschrijvingen.

Lees meer
  • {{activeFilter.DisplayName}}

{{totalFacetCount}} {{totalFacetCount == 1 ? "reis" : "reizen"}}

Specialisatie
Reisthema's
Niveaus
{{activeSort.getTitle()}}

Helaas, geen resultaten gevonden

Niet gevonden wat je zoekt?

Laat je programma volledig op maat samenstellen door een ZuiDERHuiS-specialst die de regio goed kent. Samen met jou puzzelen we de beste route en reis in elkaar.

Beschikbaar Gegarandeerd Op aanvraag Volzet

Helaas, geen resultaten gevonden

Niet gevonden wat je zoekt?

Laat je programma volledig op maat samenstellen door een ZuiDERHuiS-specialst die de regio goed kent. Samen met jou puzzelen we de beste route en reis in elkaar.

ZuiDERHuiS-reisblog

10 bedreigde diersoorten en waar ze te vinden

allemaal beestjes in Brazilie
Geplaatst 05/06/2018
Met ZuiDERHuiS kan je over de hele wereld verantwoord op zoek naar bedreigde diersoorten, zonder hun veiligheid of ...

Soundtrack voor de stilte

Roadtrip in IJsland
Geplaatst 24/05/2018
Geen beter moment voor een roadtrip door het land van vuur en ijs dan de zomer, en geen betere kompaan...

De voordelen van een groepsreis naar IJsland

Groepsreis in IJsland
Geplaatst 09/05/2018
5 redenen om met ZuiDERHuiS in groep naar IJsland af te reizen...