Op zoek naar iets?

ZuiDERHuiS Gent verhuist

Zuiderhuis Gent verhuist!

Sint-Anna here we come!

 

Aan het einde van de eerste week van september verhuizen wij naar ons nieuw pand op het Sint-Annaplein 34, onder het wakend oog van de imposante Sint-Anna kerk.

Na een goede 8 jaar nemen we afscheid van de Kortedagsteeg. Het Zuiderhuis is in die 8 jaar sterk gegroeid, ons huidig team telt ondertussen 28 gemotiveerde medewerkers, waarvan er 20 actief zijn in Gent, en onze huidige kantoren zijn te klein geworden. Daarnaast zorgden veranderingen in het centrum zoals het nieuwe circulatieplan (de Kortedagsteeg werd een autovrije straat) voor hinder en een beperkte bereikbaarheid.

(tekst gaat verder onder de foto)

Interieur pand zuiderhuis gent

 

In onze nieuwe kantoren hebben we plaats voor iedereen en zullen we dag in, dag uit samen, en met onze partners, werken aan nieuwe en boeiende reizen in groep en op maat van onze reizigers. Ook bezoekers zullen gemakkelijker hun weg vinden door de ligging nabij het Zuid, en er zijn zelfs enkele parkeerplaatsen beschikbaar

(tekst gaat verder onder de foto)

terras zuiderhuis gent

Benieuwd naar onze nieuwe kantoren?

Hou dan zeker onze website en sociale media in de gaten. We laten je er binnenkort meegenieten van onze nieuwe werkplek.
Op www.zuiderhuis.be/reiskantoren vind je onze nieuwe contactgegevens en alle praktische details.

Onthoud dus vooral ons nieuwe adres vanaf 10 september:
Sint-Annaplein 34 in Gent!