ZWEDEN LAPLANDREIZEN

ZWEDEN LAPLANDREIZEN

zweden laplandreizen

Wie Zweden zegt, denkt ABBA of Ikea. Maar het grootste land van Scandinavië heeft natuurlijk heel wat meer te bieden.

winterpret en husky's

Met Camp Ripan en Lapland Guesthouse bieden we je in Zweeds Lapland oerdegelijke uitvalsbasissen voor een winterse avonturenweek of een mini-break.

Zweden is ook de thuishaven van een aantal uitstekende huskyfarms. Met Snowtrail Dogcamp, Frosty Trails Dogsledding, Laplands Wolftrail en Siberian Adventures Huskyfarm staat Zweden garant voor heel wat onvergetelijke huskypret.

slapen op een ijsbed

Grootste trekpleister is het wereldberoemde ICEHOTEL van Jukkasjärvi. Elk jaar bewerken gerenommeerde beeldhouwers van over de hele wereld het sprookjesachtige blauwe ijs van de Torne rivier en bouwen het zo om tot een uniek ijsverblijf. Hier overnachten is voor veel geliefden een droom. 

niet alledaags

Zweden staat ook borg voor culinair genot. De Zweedse keuken, met gerechten als Smörgasbörd en Köttbullar, geniet wereldfaam. In Kiruna biedt Camp Ripan unieke activiteiten voor de meerwaardezoeker. Een bezoek met diner aan het noorderlicht-observatiecentrum in Abisko of een bezoek aan ’s werelds grootste ijzermijnen zijn allesbehalve alledaagse ervaringen.

Lees meer

Beschikbaar Gegarandeerd Op aanvraag Volzet

Reis Start Eind # dag. Prijs Status
Image {{departureDate.Title}}
{{departureDate.Title}} {{departureDate.StartDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.EndDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.NumberOfDays}} {{departureDate.Price | currency}} Ontdek
loading