ZWEDEN WANDELREIZEN

ZWEDEN WANDELREIZEN

zweden_Ostergotland_reizen_zuiderhuis

Geniet van de ongerepte Zweedse natuur

Wie Zweden alleen maar kent dankzij de alom bekende meubelgigant en Pippi Langkous, zal verbaasd zijn door de natuurlijke schoonheid van het land. Als wandelaar geniet je van de uitgestrekte landschappen en talloze meren in de idyllische provincie Dalsland. De Zweden noemen deze provincie niet voor niets ‘Zweden in miniatuur’. Al het Zweedse natuurschoon vind je er terug op kleine schaal. Te voet ontdek je de mooiste plaatsen. Je kiest zelf je programma uit twintig uitgestippelde wandelingen vanuit een kleinschalig hotel. ’s Avonds proef je van de Zweedse keuken, die vanzelfsprekend veel uitgebreider is dan enkel Zweedse balletjes.

Ontspannende wandelvakantie in Zweden

Wil je er graag even tussenuit en snak je naar een ontspannende wandelvakantie? Ga onthaasten in stijl in Zweeds Smaland. Vanuit een elegant landhuis midden in de weidse natuur maak je relaxte wandelingen en fietstochten. Ook een kanotocht op het Asnenmeer behoort tot de mogelijkheden. Niets moet en alles kan. Je hoeft alleen maar te genieten.

Lees meer

Beschikbaar Gegarandeerd Op aanvraag Volzet

Reis Start Eind # dag. Prijs Status
Image {{departureDate.Title}}
{{departureDate.Title}} {{departureDate.StartDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.EndDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.NumberOfDays}} {{departureDate.Price | currency}} Ontdek
loading