Op zoek naar iets?

wandelreizen individueel leukerbad bergarena zwitserland bergen

ZWITSERLAND WANDELREIZEN

Comfortabel logeren in de bergen

Maak je liever lichte dagwandelingen vanuit een comfortabel hotel, maar wel midden in de bergen? Dan kan je terecht in één van de zonnige valleien van Zwitserland. Bijvoorbeeld in Oberengadin, een schilderachtige vallei met panorama’s op besneeuwde bergtoppen. In het kuuroord Leukerbad in wandelparadijs Wallis ontspan je na de wandelingen in de thermale baden. De kabelbanen brengen je naar de hoger gelegen gebieden en besparen je dus enkele steile passages.  

Rugzaktochten in de Zwitserse Alpen

Zwitserland heeft veel te bieden: glinsterende meren, bloeiende steden, maar vooral de talrijke bergtoppen. De Alpen zijn ’s winters populair bij skifanaten, maar in de zomer heb je als bergwandelaar alle keuze. Ben je sportief, heb je al wat bergervaring en zoek je een uitdaging? Ga dan mee op rugzaktocht in groep. Je draagt je eigen bagage en slaapt in berghutten. Zo kom je op plaatsen die anders niet bereikbaar zijn: de ongerepte berggebieden met adembenemende vergezichten. Hier en daar is het pad wat ruiger en klauter je over rotsblokken. Af en toe passeer je een sneeuwveld. Nog meer zin voor avontuur? Trek het hooggebergte in onder deskundige begeleiding en in cordée. Je bedwingt een Alpenreus of steekt een gletsjer over met stijgijzers onder je bergschoenen en een ijspikkel in de hand. 

Lees meer
  • {{activeFilter.DisplayName}}

{{totalFacetCount}} {{totalFacetCount == 1 ? "reis" : "reizen"}}

Thema
Categorieën
Niveaus
{{activeSort.getTitle()}}

Beschikbaar Gegarandeerd Op aanvraag Volzet

Zuiderhuis reisblog

IJsland legt drones aan de ketting

drones op ijsland
Geplaatst 18/04/2018
Drones zijn een godsgeschenk voor natuurfotografen. Voor de lokale bevolking vormen ze echter vaak een bron van ergernis...

Prachtige beelden uit Zuid-Afrika en Namibië

Noord Namibië
Geplaatst 06/04/2018
Koen zette alle presentaties op YouTube zodat ook wie er uiteindelijk niet bij was alsnog...

Je bent jong en je wil wat

Ga mee met twintigers en dertigers op groepsreis
Geplaatst 04/04/2018
Ach, jong zijn, het is geen kwestie van leeftijd maar een zaak van het hart...