ZWITSERLAND WANDELREIZEN

ZWITSERLAND WANDELREIZEN

wandelreizen groepsreizen Leukerbad gezinstocht natuur ontspanning zwitserland

Comfortabel logeren in de bergen

Maak je liever lichte dagwandelingen vanuit een comfortabel hotel, maar wel midden in de bergen? Dan kan je terecht in één van de zonnige valleien van Zwitserland. Bijvoorbeeld in Oberengadin, een schilderachtige vallei met panorama’s op besneeuwde bergtoppen. In het kuuroord Leukerbad in wandelparadijs Wallis ontspan je na de wandelingen in de thermale baden. De kabelbanen brengen je naar de hoger gelegen gebieden en besparen je dus enkele steile passages.  

Rugzaktochten in de Zwitserse Alpen

Zwitserland heeft veel te bieden: glinsterende meren, bloeiende steden, maar vooral de talrijke bergtoppen. De Alpen zijn ’s winters populair bij skifanaten, maar in de zomer heb je als bergwandelaar alle keuze. Ben je sportief, heb je al wat bergervaring en zoek je een uitdaging? Ga dan mee op rugzaktocht in groep. Je draagt je eigen bagage en slaapt in berghutten. Zo kom je op plaatsen die anders niet bereikbaar zijn: de ongerepte berggebieden met adembenemende vergezichten. Hier en daar is het pad wat ruiger en klauter je over rotsblokken. Af en toe passeer je een sneeuwveld. Nog meer zin voor avontuur? Trek het hooggebergte in onder deskundige begeleiding en in cordée. Je bedwingt een Alpenreus of steekt een gletsjer over met stijgijzers onder je bergschoenen en een ijspikkel in de hand. 

Lees meer

Beschikbaar Gegarandeerd Op aanvraag Volzet

Reis Start Eind # dag. Prijs Status
Image {{departureDate.Title}}
{{departureDate.Title}} {{departureDate.StartDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.EndDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.NumberOfDays}} {{departureDate.Price | currency}} Ontdek
loading