fbpx Reis naar Canada met Zuiderhuis - Thuis in de wereld

Canada

Canada is het land van uitersten en alles tussenin. Canada heeft de langste kustlijn en landsgrens ter wereld. Het op één na grootste land ter wereld kent veel records maar Canada gaat vooral over alle nuances daar tussenin. Ergens in dat uitgebreide palet heerst het klimaat dat precies bij u past, in een landschap waarvan uw hart sneller gaat slaan. Canada heeft het allemaal!

Het is een walhalla voor al wat ongerept en weids, ruw en adembenemend mooi is. Canada is een groot land waarbij het westen het best kan omschreven worden als de natuur in al haar superlatieven, het oosten is meer gematigd qua natuurpracht maar met steden als Montréal en Toronto absoluut een bezoek waard.

Newfoundland, dat is Canada op z’n puurst. Je ontdekt de woeste natuur van deze “nieuwe wereld” met indrukwekkende rotsformaties, watervallen en voorbijdrijvende ijsbergen. Kajakken, walvissen spotten met als kers op de taart het bruisende Toronto induiken en een bezoek aan de imposante Niagara Falls weerspiegelen de oneindige mogelijkheden.

Een roadtrip door West-Canada, dichter kom je bijna niet bij een uitmuntende natuur en de inspirerende stad Vancouver. Besneeuwde bergtoppen, azuurblauwe meren, uitgestrekte naaldwouden en gletsjers vormen de belangrijkste ingrediënten van Banff en Jasper National Park.

Lees meer

Rondreis op maat

Vraag een reisvoorstel aan, leg je eigen accenten en stippel samen met onze specialisten je reisroute uit.

Vraag reisvoorstel aan

Praktisch

  • mei tot oktober

  • rondreizen

  • 2 tot 3 weken

  • 12 tot 9 maand voor afreis

Rondreis op maat

Vraag een reisvoorstel aan, leg je eigen accenten en stippel samen met onze specialisten je reisroute uit.

Vraag reisvoorstel aan

Onze suggestieroutes