fbpx Neem contact met ons op - Thuis in de wereld - Zuiderhuis

Contact

STUUR ONS EEN BERICHT

Heb je een vraag of ontvang je graag meer informatie over een bepaalde reis of bestemming? Laat dan hier je gegevens achter met een korte omschrijving en één van onze specialisten zal zo snel mogelijk contact opnemen om je verder te helpen.

"*" geeft vereiste velden aan

ONZE GEGEVENS
ENKEL OP AFSPRAAK

Onze kantoren zijn enkel open op afspraak. Je doet er goed aan vooraf contact op te nemen zodat je zeker bent dat de reisspecialist voor jouw bestemming aanwezig is en de nodige tijd voor jou kan vrijmaken. Afspraken kunnen ingepland worden van maandag t.e.m. zaterdag van 10.00u tot 18.00u.

Maak een afspraak
KANTOOR - ANTWERPEN

Britselei 80, 2000 Antwerpen Eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer: tramhalte Oud Gerechtshof. Indien je met de wagen komt kan je gebruik maken van onze privé-parking. Laat op voorhand iets weten zodat we plaats kunnen vrijhouden.

Kaart
KANTOOR - GENT

Sint-Annaplein 34, 9000 Gent Eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer: tramhalte aan Gent-Zuid of bushalte aan het Sint-Annaplein. Ook met de wagen zijn we gemakkelijk bereikbaar. Je kan je auto parkeren in de ondergrondse parkeergarage van Gent-Zuid.

Kaart

Zuiderhuis BV (lic. 5039) // BE 0443 491 423 // IBAN BE19 7310 2889 0312 // BIC = KREDBEBB (KBC)