fbpx Groepsreizen in internationaal gezelschap - Zuiderhuis

Groepsreizen in internationaal gezelschap

Naast ons eigen aanbod van groepsreizen biedt Zuiderhuis ook reizen in internationaal gezelschap aan. Je reist in internationaal gezelschap met deelnemers uit alle hoeken van de wereld. Internationale groepsreizen starten meestal in het land van de bestemming. Binnen Europa kan je in de winter op sneeuwschoenen of gaan langlaufen door de Hoge Jura, Vercors, de Chartreuse en Belledonne in Frankrijk, de Dolomieten in Italië en het Stubaital in Oostenrijk. Tijdens de zomer kan je op multi-avontuur in Oostenrijk, Slovenië en Spanje. Naar Zuid-Afrika, Botswana, Namibië, Zimbabwe, Kenia, Tanzania en Oeganda organiseren we samen met een gerenommeerde partner safaritochten.


Reizen in internationale groep geeft het voordeel dat je twee of meerdere gegarandeerde afreisdata per maand hebt! Je kan kiezen om 1 of 2 dagen eerder en/of langer te blijven of indien mogelijk de rondreis in te korten. Met andere woorden, sommige reizen kan je aanpassen naargelang je aantal verlofdagen. Daarnaast kan je zelf de vluchten kiezen en/of boeken of door ons laten regelen.


Groepsreizen in internationaal gezelschap

De meerwaarde om te boeken via Zuiderhuis

 

De kostprijs blijft hetzelfde als je de reis rechtstreeks bij de organisator zou boeken. De meerwaarde bij Zuiderhuis is dat je een aanspreekpunt hebt voor alle vragen over reizen in internationale groep. Je reisexpert geeft meer en duidelijke info over de reis zelf, de mogelijke vluchten, het land, beste reisperiode, manier van reizen, praktische zaken in verband met formaliteiten, bagage & kledij, zakgeld ter plaatse, groep samenstelling, reisverzekering. Bijkomend voordeel is dat je geen bankkosten voor betalingen buitenland hebt en het Zuiderhuis aangesloten is bij Garantiefonds Reizen.

 

Groepssamenstelling en leeftijden internationale groep

 

Natuurlijk kan het zijn dat er nog Belgen in je groep zitten. De deelnemers zijn uit alle lagen van de bevolking, uit alle hoeken van de wereld en van alle leeftijden. Deel uitmaken van een internationale groep zorgt voor een andere en toffe dynamiek! De voertaal is Engels. Het avontuurlijke aspect van deze rondreizen ligt niet op een fysieke uitdaging! Je verkent zo nu en dan afgelegen gebieden in Afrika met weinig infrastructuur waardoor ‘een open ingesteldheid’ en soms ‘participatie’ gevraagd wordt.

Veelal heb je een goede mix van solo reizigers, koppels en tijdens schoolvakanties zo nu en dan gezinnen. De leeftijden kunnen per afreisdata variëren. Er boeken 20’ers en 30’ers. Toch mag je stellen dat de grote middenmoot tussen de 40-65 jaar ligt. Er is geen leeftijdslimiet. Je flexibel opstellen en zo nu en dan mee participeren is belangrijker dan je leeftijd. Gegarandeerd vertrek vanaf 4 personen. Het maximaal aantal deelnemers is 17. Gemiddeld bestaan de groepen uit 8 à 12 personen.