fbpx Professionele partners - Thuis in de wereld - Zuiderhuis

Ontvang 10% korting bij onze professionele partners


Lumière

De Lumière Groep laat productie, filmfinanciering, distributie, een eigen platform, twee stadsbioscopen en een animatiestudio nauw samenwerken om de beste verhalen naar een breed publiek in de Benelux te brengen. Een sterke focus op arthouse films en kwalitatief TV drama én een geweldige neus voor Scandinavische succesverhalen zijn hun pijlers. Lumière lanceerde ook www.lumiereseries.com, de eerste en enige EST (electronic sell-through) winkel voor tv-series in de Benelux. Reis je met Zuiderhuis dan heb je recht op 10% korting via de code ZUIDERHUIS10.


Uitrusting en kledij

Een passende uitrusting en kledij kan bijdragen aan het welslagen van je reis. Goed advies is in deze zeker belangrijk: het duurste materiaal van het meest gereputeerde merk is niet noodzakelijk vereist voor elke reis. Professionele buitensportzaken geven je correct advies voor wat je nodig hebt. Op vertoon van uw bestelbon verlenen volgende buitensportzaken je, naast gespecialiseerd advies, graag een korting van 10% indien je materiaal aankoopt voor je reis.


Avventura

Ski & outdoor shop Avventura in Gent biedt een uitgebreide keuze aan betrouwbare outdoor artikelen voor liefhebbers en professionals. Je vindt er outdoor materiaal voor trekking, alpinisme, wandelen, klimmen fietsen en kamperen.

Lange Violettestraat 62, 9000 Gentwww.avventura.be

Open van maandag t.e.m. zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur. Zondag gesloten


De Berghut

Speciaalzaak voor trekking, alpinisme, sportklimmen, speleologie en verre reizen. De Berghut werd opgericht door vader Georges en zoon Rudi Bollaert in 1985 en wordt nu gerund door zoon Rudi. Verder bestaat de winkel uit een groep gemotiveerde en actieve medewerkers die je helpen met het kiezen van het juiste materiaal.

Plezantstraat 11 – 9220 Hammewww.berghut.be

Open van dinsdag tot vrijdag van 10.00 uur tot 19.00 uur en zaterdag van 09.30 tot 18.00 uur. Zondag en maandag gesloten.


Den Outback

Den Outback heeft sinds 1999 een interessant aanbod van de betere outdoor merken en producten. Het persoonlijk advies, de rijke ervaring, correcte service en het uitgebreide gamma maken Den Outback tot een vaste waarde in en rond Lommel. Je kan er kledij vinden voor fietstochten, wandelen, avontuurlijke reizen, trektochten en bergsport maar ook voor gemakkelijke, comfortabele, waterdichte, ademende kledij en schoenen voor dagdagelijks gebruik.

Kerkstraat 59 W6 – 3920 Lommel – www.denoutback.be

Open van dinsdag tot zaterdag doorlopend van 10u tot 18u – Zondag en maandag gesloten.


K2 – De Kampeerder

K2 – de Kampeerder staat voor gemotiveerde mensen die je graag verder helpen vanuit hun in-the-field ervaringen. In ons gamma van meer dan 250 outdoor merken vind je een ruime keuze aan wandel-, kampeer-, klim-, en trekkingsmateriaal. Met zowel verkoop als verhuur en een eigen hersteldienst is dit de ideale start voor jouw volgende reisavontuur!

Bij K2 op de Frankrijklei ligt de focus op huttentochten, stevige trekkings, backpacking, klimmen en alpinisme.
Bij de Kampeerder in de Leopoldstraat ligt de focus op kids, familie, kamperen, scouts, outdoor fashion, dagwandelingen en lichte trekking.

De Kampeerder – Leopoldstraat 21 – 2000 Antwerpen – www.kampeerder.be
K2 – Frankrijklei 109 – 2000 Antwerpen – www.kampeerder.be

Open van maandag tot zaterdag van 10u00 tot 18u00. Zondag gesloten.


Vaude

Vaude zorgt voor de ideale uitrusting voor je volgende outdooravontuur. In de winkels van Vaude vind je kleding om te wandelen, bergbeklimmen, skiën en fietsen voor de hele familie. Daarnaast biedt Vaude stevige fietstassen en fietsrugzakken, wandelrugzakken of rugtassen voor dagelijks gebruik, maar ook tenten, slaapzakken en al het andere dat je nodig hebt als outdoorliefhebber aan. Bovendien worden alle outdoorproducten van Vaude duurzaam en fair geproduceerd.

Sint-Niklaasstraat 52, 9000 Gent https://www.vaude.com/

Diestsestraat 168, 3000 Leuven https://www.vaude.com/

Overige buitensportenzaken

Basecamp – Bevelsesteenweg 42 – 2560 Nijlen – www.basecamp.be

Kariboe Hasselt – Kempische Steenweg 192 – 3500 Hasselt – www.kariboe.be

Kariboe Leuven – Naamsesteenweg 111 – 3001 Leuven – www.kariboe.be

Mounteqshop – Kortrijkseweg 353 – 8791 Beveren – Leie – www.mounteqshop.be

Trekking Buitensport – Oude Gentbaan 255 – 9300 Aalst – www.trek-king.be