Op zoek naar iets?

Cadeaubon

Zuiderhuis cadeaubon

Een cadeau van reizigers voor reizigers

 

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een verjaardag, een jubileum of een pensioen, geef een cadeaubon van Zuiderhuis cadeau.

Met een cadeaubon van Zuiderhuis geef je avontuur cadeau, volledig naar eigen wens in te kleuren. Zo kan je ermee op wandelweekend dichtbij, spot je wilde beren in Kamchatka of waag je je aan een safari in de zanderige savannes van Tanzania. Je bepaalt zelf het bedrag die de gelukkige(n) kunnen inzetten voor een reis naar keuze!

Bestel hem per mail (welkom@zuiderhuis.be) en onze reisspecialisten bezorgen je, na betaling, de cadeaubon per post. We sturen je de bon op per post. Om je cadeaubon te verzilveren, hebben we enkel de code nodig die op de cadeaubon staat. Daarvoor hoeft je dus niet langs te komen.

Boek je de reis van je dromen en het bedrag zal afgehouden worden van de waarde op je cadeaubon . Is de waarde van de reis kleiner dan de waarde op je cadeaubon? Geen probleem, dan je die waarde inzetten als betalingsmiddel voor een volgende reis naar keuze met dezelfde code tot er geen krediet meer overblijft. Is de waarde van de reis groter dan de waarde op je cadeaubon? Dan trekken we dat bedrag af van de totale reissom en wat resteert betaal je zoals gewoonlijk.

Onze cadeaubonnen zijn (vanaf aankoopdatum) 1 jaar geldig en kunnen gebruikt worden als betalingsmiddel voor elke reis binnen ons aanbod.