Werken bij Zuiderhuis

Vacatures

Zuiderhuis is een avontuurlijke reisorganisatie gespecialiseerd in wandelreizen, fietsvakanties en rondreizen over de hele wereld, zowel individueel als in groep. Sinds 1978 reizen we de wereld rond, op zoek naar nieuwe regio’s en reismogelijkheden. Dat doen we 43 jaar later nog steeds met dezelfde kernwaarden: kleinschaligheid, maatwerk en persoonlijke begeleiding. Regelmatig gaan we op zoek naar nieuwe profielen om ons team te versterken en ons aanbod uit te breiden met boeiende nieuwe bestemmingen.

Openstaande vacatures

Er zijn op dit moment geen openstaande vacatures


Stage lopen bij Zuiderhuis

Op zoek naar een boeiende stageplaats in de reissector? Zowel op vlak van sales als marketing zijn we bij Zuiderhuis steeds op zoek naar enthousiaste stagiaires voor onze kantoren in Antwerpen en in Gent! Interesse? Stuur dan je CV en motivatiebrief door naar welkom@zuiderhuis.be en maak kennis met onze leuke collega’s!


Reisleider worden bij Zuiderhuis

Al onze begeleiders kennen de regio’s waar zij reizigers mee naar toe nemen. Ofwel reisden zij reeds meermaals met groepen door de bezochte gebieden, ofwel verbleven zij individueel gedurende langere tijd in het land van bestemming.