fbpx Zuiderhuis reisspecialist Lisa Vandewalle - Thuis in de wereld
Lisa Vandewalle

Specialist Costa Rica

Lisa Vandewalle

Ontdek op maat reizen in Costa Rica

Pura Vida

Het begon allemaal tijdens een reis naar India waar ik een Costa Ricaan leerde kennen en daarna ook mijn hart verloor aan het land zelf. In 2016 reisde ik van Costa Rica naar Mexico City, door Midden-Amerika. Dat maakte mijn liefde voor deze regio alleen maar groter!
Sinds 2017 woon en werk ik vanuit dit prachtige groene land. Ik leerde Costa Rica en zijn cultuur dan ook op een heel bijzondere manier kennen, namelijk omringd door locals. Ondertussen ken ik alle uithoeken van het land maar dat stopt me niet om steeds op zoek te gaan naar nieuwe avonturen en plekken, want het verveeld hier nooit!

Costa Rica is zo een divers land met stranden, bergen, wildlife, avontuur, watervallen, regenwoud, nevelwoud en droogboos, waardoor een favoriete plek kiezen heel moeilijk is! Maar als er een plek is die er voor mij uitspringt, is het de Osa Peninsula bij het nationaal park Corcovado. De ongerepte natuur, talrijke wildlife die je er kan spotten en de prachtige stranden in de Golfe Dulce maken de regio heel speciaal!