fbpx Roselien Wille - Rondreizen op maat
DSC08293

Specialist Kaapverdië, Marokko en Sri Lanka

Roselien Wille

Ontdek op maat reizen in Kaapverdië, Marokko en Sri Lanka

Met een diploma op zak als grafische vormgever en surfcoach besloot ik om de wereld te gaan ontdekken op mijn eentje. Mijn eerste ervaring deed ik op in Nosara, Costa Rica. Ik hield er een surfhostel open, werkte in een local surfshop en gaf uiteraard surflessen.

Een jaar later zocht ik het nog een beetje verder: een surfschool in Port Macquarie, Australië. Na veel heen-en-weer gemaild, boekte ik mijn vlucht naar down under! Het land van de kangoeroes, koala’s, mooie mensen en het surfparadijs op aarde. Kortom, de ideale werkomgeving!

In tussentijd bezocht ik nog het Myanmar, het land van de eeuwige glimlach, Indonesië waar surfen hemels is, Tanzania, het land van de big 5, Tanzania, Sri Lanka, de parel van de Indische oceaan, Mexico, het land van de taco’s, en nog tal van andere bestemmingen.

In tussentijd heb Marokko al meer dan 10 x mogen bezoeken en heb ik ook de eilanden van Kaapverdië op mijn lijstje mogen plaatsen. Mijn liefde voor Azië en Afrika zijn groot, heel groot! Met plezier deel ik mijn ervaringen en leuke routes met jullie als specialist van Sri Lanka, Indonesië, Marokko en Kaapverdië.

Lees mijn blog over: Met collega Roselien op reis rond de wereld hier!