fbpx Zuiderhuis reisspecialist Sarah Van Den Daele - Thuis in de wereld
321746_10150839026510387_1660591886_o

Specialist Jordanië, Mauritius, Namibië en Oeganda

Sarah Van Den Daele

Ontdek op maat reizen in Jordanië, Mauritius, Namibië en Oeganda

Diepzeeduiken tussen een school haaien in Indonesië ’s warme wateren, de hele nacht salsa dansen op een stadspleintje in Colombia, met militaire escorte het Virunga park doorkruisen, overdonderd worden door de natuur van Ecuador, sterrenkijken in een woestijn oase in Iran, rotsklimmen met bedoeïenen in Petra, met een vintage Royal Enfield door India cruisen…

Stuk voor stuk onvergetelijke ervaringen die mijn reishonger telkens vergroot hebben. Voor mij draait reizen niet enkel om de toeristische attracties bezoeken, maar ook om betekenisvolle ontmoetingen met mensen uit een andere leefwereld. Het draait om de belevenis van de grootsheid van de natuur, om culinaire onthullingen en om het (lichtjes) uit je comfortzone te stappen.

Ooit mocht ik verschillende landen ‘thuis’ noemen: Indonesië, Colombia, Ecuador, Maleisië, Rwanda, Verenigde staten, Saudi-Arabië en DR Congo. Vandaag, vanuit het kantoor in Gent, reis ik stiekem mee met elk van jullie reisaanvragen naar de wondermooie plekken in ons aanbod.