Wereldreizen Argentinie Patagoinie

WANDELREIZEN

REISSPECIALISTEN WANDELREIZEN

+32 3 285 99 90

wandelreizen@zuiderhuis.be

ONTDEK ZUIDERHUIS WANDELREIZEN

homepage_wandelschoenen-in-meer_wandelreizen-zuiderhuis

ZuiDERHuiS Wandelreizen organiseert wandelreizen en wandelvakanties voor iedereen die er graag op uit trekt in de natuur.

Tot voor een tiental jaar voornamelijk bekend om zijn actieve groepsreizen in de mooiste berggebieden van Europa, maar verruimde zijn horizon aanzienlijk met een breed gamma aan individuele wandeltochten en verre reizen over de hele wereld. Je kan ook nog  terecht voor bergtochten en sportieve rugzaktochten, maar wij bieden ook wandelreizen met bagagevervoer of  comfortabele wandelarrangementen vanuit een vast verblijf. 

Al onze wandelreizen hebben een fysiek wandelniveau, het volledige overzicht kan je hier bekijken.

Filter

 

Filter

 

{{displayTitle()}}

Er zijn geen reizen gevonden.

Extra

REISNIEUWS

AARDBEVING NEPAL: ZuiDERHUiS REAGEERT

Alle medewerkers van ZuiDERHuiS leven mee met de slachtoffers van de aardbeving die Nepal zopas getroffen heeft. We willen alle inwoners en al onze vrienden in Kathmandu en omgeving veel sterkte toewensen in deze moeilijke periode.

Lees meer

ZuiDERHuiS IN WEEKEND KNACK

Knack-journalist Ignace Van Nevel ging fietsen tussen de meren en bossen in Finland, en keerde helemaal Zen van zijn reis terug.

Lees meer

DE 9 EILANDEN VAN DE AZOREN

In Weekend Knack verscheen een mooi artikel over de Azoren. Lees mee en droom weg bij deze schitterende wandelbestemming ...
Lees meer