fbpx Costa Rica - Rondreizen - Zuiderhuis

Rondreizen in Costa Rica

Costa Rica

Costa Rica (letterlijk ‘rijke kust’) is een van de topbestemmingen in Centraal-Amerika. Op basis van de ecologische voetafdruk staat het land hoog gerangschikt in de Happy Planet Index. Het land is grotendeels vlak, al wordt het land ook doorkruist door een deel van het Centraal-Amerikaanse vulkanische gebergte Cordilleras. Het is een klein land met een geweldige variëteit aan natuur!

Naar Costa Rica reis je voor een bezoek aan de nationale parken die voor een groot deel uit tropisch regenwoud bestaan. Daarnaast vind je er ook tal van vulkanen, watervallen, nevelwoud, mangroves en treft er een bonte verzameling dieren aan. Met meer dan 900 verschillende vogelsoorten, apen, luiaards en wasberen is Costa Rica een waar paradijs voor amateur-natuurfotografen. Het land heeft zijn naam namelijk niet gestolen en heeft inderdaad een ‘rijke kust’, waar je als kers op de taart ongerepte exotische stranden cadeau krijgt.

Met een huurwagen kan je makkelijk rondreizen. Je verblijft in prachtig gelegen lodges, boomhutten en glampings. Wat natuur betreft, is dit een topbestemming!

Lees meer

Rondreis op maat

Vraag een reisvoorstel aan, leg je eigen accenten en stippel samen met onze specialisten je reisroute uit.

Vraag reisvoorstel aan

Praktisch

  • Het hele jaar door, behalve oktober

  • Rondreizen met huurwagen. Natuurbeleving. Ideaal met gezinnen.

  • 10-21dagen

  • 11 tot 6 maand voor afreis

Rondreis op maat

Vraag een reisvoorstel aan, leg je eigen accenten en stippel samen met onze specialisten je reisroute uit.

Vraag reisvoorstel aan

Onze suggestieroutes