fbpx Reis naar Costa Rica met Zuiderhuis - Thuis in de wereld

Costa Rica

Costa Rica (letterlijk ‘rijke kust’) is een van de topbestemmingen in Centraal-Amerika. Op basis van de ecologische voetafdruk staat het land hoog gerangschikt in de Happy Planet Index. Het land is grotendeels vlak, al wordt het land ook doorkruist door een deel van het Centraal-Amerikaanse vulkanische gebergte Cordilleras.

Naar Costa Rica reis je voor een bezoek aan de nationale parken, die voor een groot deel uit tropisch regenwoud bestaan. Je geniet er van warmwaterbronnen, zicht op vulkanen en treft er een bonte verzameling dieren aan. Het land heeft zijn naam namelijk niet gestolen en heeft inderdaad een ‘rijke kust’, met wel 1000 verschillende vogelsoorten en ook luiaards en wasberen.

Met een huurwagen kan je makkelijk rondreizen. Je verblijft in prachtig gelegen lodges en proeft van de geweldige variëteit aan natuur. Zeker voor amateur-natuurfotografen is Costa Rica een waar paradijs. Als kers op de taart krijg je ongerepte exotische stranden cadeau. Wat natuur betreft, is dit een topbestemming!

Lees meer

Rondreis op maat

Vraag een reisvoorstel aan, leg je eigen accenten en stippel samen met onze specialisten je reisroute uit.

Vraag reisvoorstel aan

Praktisch

  • Het hele jaar door, behalve oktober

  • Rondreizen met huurwagen. Natuurbeleving. Ideaal met gezinnen

  • 10-21dagen

  • 11 tot 6 maand voor afreis

Rondreis op maat

Vraag een reisvoorstel aan, leg je eigen accenten en stippel samen met onze specialisten je reisroute uit.

Vraag reisvoorstel aan

Onze suggestieroutes