fbpx Zuid-Afrika - Rondreizen - Zuiderhuis

Rondreizen in Zuid-Afrika

Zuid-Afrika

‘Probeer is die beste geweer!’ betekent zoveel als ‘niet geschoten is altijd mis’, en als je van ’n hondeskeet ’n kanonskot maak, dan doe je het beter even rustig aan. In Zuid-Afrika zijn naast Afrikaans het Engels, Zulu en Xhosa de meest gesproken talen. Zuid-Afrika kent een woelige geschiedenis en draagt de sporen van het verleden steeds met zich mee. Het land is er echter ook door gesterkt en kent vandaag een onmetelijke rijkdom aan culturele, muzikale en culinaire invloeden.

Geen land waar Ubuntu, het geloof dat alle mensen universeel verbonden zijn, zo luid weerklinkt als in de regenboognatie diep in het zuiden van Afrika. Al even uiteenlopend als de mensen zijn de landschappen. Van heerlijk geurend fynbos aan de ruige kusten rond de Kaap tot de overwoekerde oevers van Blyde River Canyon en de okerkleurige savannes in Kruger National Park, de natuurlijke schatkamer van Zuid-Afrika schittert harder dan de felbegeerde edelmetalen in de Zuid-Afrikaanse bodem.

We bieden je een gamma wandelreizen en safari’s, langs toeristische highlights en doorheen adembenemende landschappen. Van de big 5 in het Krugerpark tot schier oneindige uitzichten op de westelijke Kaap. Van Eswatini en Lesotho tot de Tuinroute. Van de Blyde River Canyon tot Johannesburg. Tel daarbij nog de wijnstreken, de stranden, het aangename klimaat en de warme mensen… daaruit kiezen wordt een hele klus, dus waarom bezoeken we het niet allemaal?

Lees meer

Rondreis op maat

Vraag een reisvoorstel aan, leg je eigen accenten en stippel samen met onze specialisten je reisroute uit.

Vraag reisvoorstel aan

Praktisch

  • Het hele jaar door afhankelijk van de regio

  • Rondreizen met huurwagen, geschikt voor gezinnen, combinatie van cultuur/natuur

  • 2 tot 3 weken

  • 12 tot 1 maand voor afreis

Rondreis op maat

Vraag een reisvoorstel aan, leg je eigen accenten en stippel samen met onze specialisten je reisroute uit.

Vraag reisvoorstel aan

Onze suggestieroutes