fbpx Isabelle Rodts | Reisleider - Zuiderhuis

Rodts Isabelle

Hej hej


Ik ben Isabelle en woon in Gent.


De reiskriebels hebben me te pakken gekregen net na mijn afstuderen als maatschappelijk werker en ze hebben me niet meer losgelaten. De eerste ‘avontuurlijke’ reis was naar Ierland en dat was liefde op het eerste gezicht! Dit is het land dat me het nauwst aan het hart ligt: de ruwe landschappen met de vele schakeringen groen, de joviale mensen, de sfeer in de pub… Ondertussen ben ik er al meer dan 10 keer geweest.

Daarnaast koester ik heel mooie herinneringen aan mijn vakantie in de Lofoten in Noorwegen. Daardoor ben ik me ook de laatste jaren meer en meer gaan interesseren voor Scandinavië. Ik volg inmiddels ook Zweedse les.


Zowel reizen met de focus op natuur als citytrips spreken me aan. De beste reizen voor mij zijn dan ook een mix van natuur, cultuur en natuurlijk ook ontspanning. Binnen Europa deed ik al heel wat citytrips, maar Londen en Berlijn blijven mijn favorieten. Als wandelbestemming vind ik de Azoren echt een topper!


Peru en Nieuw-Zeeland zijn 2 reisbestemmingen die nog hoog op mijn lijstje staan.


In het verleden was ik al reisbegeleider bij KrisKras. Nu wil ik mijn ervaring gebruiken bij het Zuiderhuis. Als reisbegeleider vind ik het heel belangrijk dat iedereen kan genieten van zijn reis en dat er een toffe groepssfeer is.


Behalve reizen, lees ik heel graag en heb ik interesse in fotografie, film en muziek. Fietsen en wandelen zijn mijn favoriete sporten.