fbpx Andy Lauwerier | Reisleider - Zuiderhuis

Andy Lauwerier

Hey!


Mijn naam is Andy.


Zoals je kan afleiden uit mijn profielfoto, ben ik een sportief iemand. Geboren en getogen in de Vlaamse Ardennen, houd ik er van om de natuur in te trekken met de fiets, te voet, of met de loopschoenen aan.


Daarnaast heb ik heel wat hobby’s. Of zeg maar een brede interesse, want de tijd ontbreekt soms om me in alles even hard te verdiepen. Geschiedenis, natuur, cultuur… Lezen, afspreken met vrienden, muziek… Ik sta met een open, positieve en initiatiefgerichte instelling in het leven!


En tijdens een reis, kan ik het natuurlijk allemaal combineren. Ik verkies dan ook reizen die een leuke mix bevatten tussen actie en ontspanning, natuur en cultuur. In bijvoorbeeld landen als Griekenland of Slovenië. Al ondernam ik ook reeds uitdagende trekkings in Italië of Nepal. En getuigt mijn laatste reis naar het prachtige Jordanië eerder van mijn interesse voor het verleden.


Als reisleider nieuwe mensen leren kennen, hen een fijne en zorgeloze vakantie aanbieden, en dat allemaal combineren met het voorgaande… daarvoor doe ik het!


Mijn droombestemming? Canada! (nog waar te maken…)