fbpx Katrien Moerloose | Reisleider - Zuiderhuis

Katrien Moerloose

Ik ben Katrien, gepassioneerd door reizen en alles wat daarmee te maken heeft.

Na mijn opleiding tot dierenarts en enkele fantastische maanden backpacken in Zuid-Amerika, kreeg de reismicrobe me helemáál te pakken. Ik stapte dus in een atypisch parcours om vaak te kunnen blijven reizen. Ik werk als teamleider in het biomedisch onderzoek. Ik hou van mensen en hun eigenheid, van balans, van samen zaken tot een goed einde te kunnen brengen met respect voor elkaar en de omgeving.

Het liefst van al steek ik reizen in elkaar voor ons gezin met drie tieners. Liefst een beetje ‘off the beaten track’ of buiten het seizoen, want we houden niet van massatoerisme. Wandelen neemt hierin steeds een centrale plaats in, bij voorkeur gecombineerd met een vleugje geschiedenis of cultuur. En bergen, woestijnen of vulkanen!

Enkele van mijn favoriete bestemmingen zijn Marokko, Kreta, IJsland, Italië, Canada en Bolivië. Maar dit lijstje is absoluut niet limitatief!Reizen begeleiden bij Zuiderhuis combineert al mijn passies: samen mooie bestemmingen ontdekken, nieuwe mensen en culturen leren kennen en appreciëren, fotografie en actief buiten zijn. Mijn ultieme doel is dat iedereen van de groep geïnspireerd – en een onvergetelijk reisverhaal rijker!- terug thuis komt.

Let’s go!