fbpx Thibaut Jageneau | Reisleider - Zuiderhuis

Thibaut Jageneau

Ik ben een reisfanaat en heb het grote geluk gehad om van mijn passie mijn beroep te kunnen maken, eerst bij Zuiderhuis en nadien bij Noorderhuis waar ik ondertussen ook met veel trots een schitterend team leid. Op reis maar ook gewoon hier in mijn vrije tijd kan ik erg van de meer extreme omstandigheden genieten. Ik houd ervan om mijn lichaam op de proef stellen en me nadien levendiger dan ooit voelen, al wil dat niet zeggen dat ik een grote sportman ben. Evengoed kan ik genieten van een rustigere gang van zaken, ik zie mezelf dus als een levensgenieter die op tijd een flinke dosis uitdaging nodig heeft.


Een favoriete bestemming heb ik niet, maar je mag me altijd naar het Hoge Noorden sturen waar je de ruwheid van de elementen nog echt kan voelen en het desolate een stevige indruk kan nalaten. Ook trek ik graag naar bestemmingen waar ik cultureel uitgedaagd kan worden, zoals Oeganda, Jordanië en de vele andere regio’s waar het leven op een andere manier verloopt dan in België.


Favoriete trekking: Kungsleden in Zweden


Favoriete gerecht: Spaghetti met goed veel kaas


Favoriete muziek: Dat verschilt van week tot week en draait meestal met de wind mee, maar een constante in mijn muzieksmaak ik een zoektocht naar een zekere puurheid, wat dat ook mag betekenen. Geef mij dus maar klassieke rock (70’s), blues, Americana, roots reggae,…