fbpx Infosessie Bike: avontuurlijke fietsreizen in groep - Kessel-Lo

30/Apr Infosessie Bike: avontuurlijke fietsreizen in groep (Kessel-Lo)

Naast een uitgebreid aanbod (groeps)reizen naar bestemmingen wereldwijd hebben we in 2023 Zuiderhuis Bike gelanceerd, een nieuwe reeks avontuurlijke fietsreizen in groep.

Sportieve fietsliefhebbers kunnen in kleine groep met een gravel- of mountainbike verschillende bestemmingen binnen en buiten Europa verkennen. De reizen zijn doorgaande tochten waarbij je echt het gevoel krijgt dat je per fiets een stuk van de wereld verkent. Zo ver mogelijk weg van de asfaltwegen, maar wel via jeep tracks, geitenpaden en zandwegen.

Comfort bekijken we in de ruime zin van het woord. Zuiderhuis bekommert zich om de praktische kant van de reis. Elke dag zonder zorgen ontbijten en op de fiets springen om ’s avonds moe maar voldaan te eten, gezellig samen te zitten en goed te slapen – zo comfortabel mogelijk zonder in te boeten op lokale charme. Meer info over onze nieuwe fietsreizen in groep vind je hier.

Op dinsdag 30 april stelt fietsspecialist Heidi onze nieuwe avontuurlijke fietsreizen in groep voor in Brouwerij De Coureur in Kessel-Lo (Borstelsstraat 20, Leuven).

    Inschrijven