fbpx Infosessie: Europese bergtochten in groep - Zuiderhuis

28/Mar Infosessie: Europese bergtochten in groep

Het hooggebergte… Eindeloos slingerende bergpaadjes, amfitheaters van steen en graniet, bij wijlen een verdwaalde Alpenkoe of berggeit die zich kenbaar maakt en onbevattelijke volumes zuivere berglucht… Er is geen betere plek om alles los te laten dan op grote hoogte. Over de hele wereld organiseren we bergtochten voor elk niveau, van comfortabele bergwandelingen tot uitdagende expedities, en dat zowel in groep als op individuele basis!

Geniet je de voorkeur om in Europa en in groep jouw honger naar hoogtes te kunnen stillen? Heb je al enkele sportieve bergtochten achter de rug maar ben je benieuwd welke tochten jouw horizonten nog kunnen verbreden? Ben je toe aan je eerste bergtocht langs of over besneeuwde bergtoppen, in cordé met ijsbijlen en stijgijzers? Dan nodigen we jou uit om kennis te maken met ons aanbod bergtochten in groep.

We gaan samen naar hogere sferen en zoeken bergtochten waar je met eigen rugzak, onder begeleiding, van hut naar hut trekt en misschien zelfs je eerste top beklimt. Voor een aantal tochten is bergwandelervaring op grote hoogte en ervaring met stijgijzers en het lopen op ijs en sneeuw ten zeerste aanbevolen om plezier te beleven aan je reis.

We overlopen praktische zaken, zoals welke voorbereidingen en materiaal nodig zijn om deze pittige reizen tot een goed einde te brengen. Safety first! We gaan ook dieper in op een aantal specifieke hooggebergtetochten.

Zowel bij onze bergtoppen als trekkings hebben wij veel aandacht voor het groepsgevoel. Het doel is steeds om alle deelnemers te laten genieten van een reis die voldoening schenkt. Voor de meest extreme tochten in Europa zoeken we lokale berggidsen die mee willen werken aan onze ideologie en de gewenste, unieke tochten met hun expertise willen begeleiden.

Aan avontuur alvast geen gebrek!

    Inschrijven