fbpx Roadshow 2024: Rondreizen buiten Europa (Gent) - 19/09

19/Sep Roadshow 2024: rondreizen buiten Europa (Gent)

Overal ter wereld voelen onze specialisten zich thuis, van het bruisende Buenos Aires tot op het paradijselijke Mauritius! Ze spreken de taal, leggen ter plaatse de juiste contacten en kennen hun bestemmingen door en door. Als ze niet ter plaatse wonen, reizen ze meermaals per jaar naar hun bestemmingen voor een intensieve scouting. Zo zorgen we ervoor dat je op jouw rondreis in Azië, Afrika of Latijns-Amerika steeds de juiste accenten kan leggen en goed voorbereid op reis kan vertrekken.

In september zakken onze specialisten met z’n allen af naar België en gaan we drie dagen lang op tournee met onze mobiele reismarkt. We houden halt in Kortrijk (18/09), Gent (19/09) en Mechelen (21/09).

Je leert er onze specialisten, bestemmingen en reisformules kennen tijdens enkele korte infosessies over erg uiteenlopende onderwerpen: van gezinsreizen buiten Europa tot uitdagende trektochten als de Inca Trail en de Huayhuashtrekking in Peru. Op de reismarkt kan je tussen de infosessies door een praatje slaan met onze specialisten, al je vragen op ze afvuren en vrijblijvend toekomstige reisplannen bespreken.

Op donderdag 19 september ontvangen we jullie op ons kantoor in Gent (Sint-Annaplein 34, 9000 Gent). Schrijf je in via onderstaand formulier, kom langs tussen 17:00 en 21:30 uur en laat je inspireren door verhalen en reistips van over de hele wereld!

 

    Inschrijven