fbpx Niels Visser | Reisleider - Zuiderhuis

Visser Niels

Hey, ik ben Niels, je begeleider in Nepal


In 2015 werd ik verliefd op dit prachtige land en zijn warme inwoners. Sindsdien keer ik jaarlijks terug en heb ik de geheimen en verhalen van de bergen leren kennen.


Met mijn achtergrond als jeugdwerker heb ik veel ervaring in het begeleiden van groepen. Ik streef ernaar een veilige en plezierige omgeving te creëren, en mijn vaardigheden in organiseren en probleemoplossing helpen daarbij.


Ik zoek altijd naar verbinding. Of het nu gaat om een diepgaand gesprek tijdens een wandeling of een lachmoment tijdens het eten, ik probeer mensen samen te brengen. Mijn zin voor humor helpt om situaties soms wat lichter te maken.


Samen met de lokale reisagent, bekommeren we ons over alle details. Ik zal je zoveel mogelijk ontzorgen, zodat jij volledig kan genieten van de ervaring.


Daarnaast heb ik veel respect voor de cultuur en tradities van Nepal. Door de jaren heen heb ik sterke banden opgebouwd met de lokale bevolking. Die helpen me op je extra inzichten te bieden. Dankzij deze connecties zullen we samen authentieke ervaringen opdoen die je reis uniek maken.


Bereid je voor op prachtige landschappen, boeiende gesprekken en onvergetelijke momenten. Ik zie mezelf niet alleen als gids, maar ook als iemand die je reiservaring completer kan maken.


Namaste!


Lees hier een eerder interview.