fbpx Vacature financieel manager - Zuiderhuis!

Vacature

Financieel manager (voltijds)

Lijntekening Zuiderhuis

Om onze groeiende reisfamilie te versterken zijn Zuiderhuis, Noorderhuis en Bunkhouse op zoek naar een nieuwe financieel manager. Die familie bestaat uit drie verschillende reisorganisaties met elk hun eigen specialisatie(s), insteek en bestemmingen, maar met een gedeelde geschiedenis en gemeenschappelijke reisfilosofie: kleinschaligheid, respect voor natuur en lokale bevolking, doorgedreven terreinkennis en persoonlijke begeleiding van onze klanten staan centraal.

Functieomschrijving

Aan de voorkant mogen we dan wel drie verschillende reisorganisaties zijn, achter de schermen werken we intens samen in onze gemeenschappelijke kantoren in Gent en Antwerpen. In jouw functie als financieel manager werk je overkoepelend en draag je de verantwoordelijkheid voor de boekhouding en alle aanverwante financiële en administratieve processen binnen de verschillende organisaties.

Je staat samen met het management in voor budgetbeheer en verzorgt de financiële rapportage en analyse, inclusief balansen, resultaatrekeningen en cashflows. Je kijkt met een kritische blik naar de kosten en het rendement per vennootschap/afdeling en optimaliseert waar mogelijk onze werking.

Je beschikt over de nodige leiderschapskwaliteiten om een efficiënt team uit te bouwen en aan te sturen. Je onderhoudt uitstekende relaties met onze professionele partners, van banken en verzekeringsmaatschappijen tot leveranciers ter plaatse en zorgt ervoor dat alles tijdig verwerkt en keurig geclassificeerd wordt.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je beschikt over een Masterdiploma of gelijkwaardig door ervaring
  • Je hebt minstens vijf jaar relevante ervaring in een gelijkaardige functie
  • Je bent een administratieve duizendpoot, sterk in het analyseren van cijfers en werkt gestructureerd
  • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden
  • Je bent bereid om samen met je team de handen uit de mouwen te steken.

Wat mag jij van ons verwachten?

  • Voltijdse tewerkstelling (38u/week) met onmiddellijke ingang
  • Een correcte verloning in lijn met functie en ervaring
  • Ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling
  • Flexibele werkomstandigheden, zowel thuis als op kantoor in Gent of Antwerpen

Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Stuur een mailtje met jouw motivatiebrief en CV naar filip.jennen@zuiderhuis.be en wij nodigen je uit voor een verkennend gesprek!