fbpx Kris Bollengier | Reisleider - Zuiderhuis

Kris Bollengier

Jaren geleden ben ik afgestudeerd als informaticus en momenteel ben ik werkzaam in de banksector als Scrum Master, zeg maar de persoon die ervoor moet zorgen dat de groep samenhangt en die ervoor zorgt dat de problemen opgelost raken. Netwerken is hierbij van onschatbare waarde.

In het lijstje van reisleiders bij het Zuiderhuis ben ik als beginneling dan ook het buitenbeentje. Privé-matig heb ik al heel wat reiservaring in Europese landen. Elk Oostenrijks dal blijft me fascineren met de prachtige verzichten. Verder heb ik een aantal reizen in Scandinavië uitgewerkt door met een reisgids en het internet de mooiste en meest unieke plekjes op te zoeken.


Wandelend genieten van een prachtig bergpanorama, speuren naar marmotten bij het horen van hun schril geluid, een hertje dat je pad kruist, een eekhoorntje dat zijn wintervoorraad binnenhaalt… Kortom, genieten van wat de natuur in aanbieding heeft, vind ik telkens top en als je hiervan met gelijkgezinden kan van genieten, daar doen we het voor.


’s Winters de skipistes afdalen in een prachtig zonnetje waarbij de blauwe hemel zicht aftekent tegen de witte sneeuw of langlaufen in het dal met het fantastisch bergpanorama voor me geeft me telkens opnieuw dat gevoel van voldoening.


Jaarlijks een degustatieweek-endje Champagne met vrienden en kennissen waarvoor ik telkens de organisatie ter harte neem, is iets wat niet mag ontbreken in het lijstje. Voor het Zuiderhuis heb ik er dan ook een wandelweek-end, gecombineerd met een aantal degustaties uitgewerkt.