POLEN WANDELREIZEN

ONTDEK POLEN

Wandelen in de Karpaten

Polen is geografisch heel divers. Hou je van wandelen? Dan is Zuid-Polen de bestemming bij uitstek voor jou. Het Tatragebergte grenst aan Slowakije en is een onderdeel van de Karpaten, de bergketen die door verschillende Midden-Europese landen loopt. In de Poolse ‘Highlands’ maak je heel diverse en niet al te zware wandelingen, in groep of op individuele basis. Je hebt hier steeds mooie vergezichten, vele schilderachtige valleien, groene bergkammen en talrijke snelstromende beekjes.

Krakau: een stad met geschiedenis

In het historische Krakau begint en eindigt jouw wandelvakantie. Het oude stadscentrum is sinds 1978 UNESCO Werelderfgoed en bleef gelukkig bespaard van verwoestingen in de Tweede Wereldoorlog. Alle bezienswaardigheden zijn gemakkelijk te voet bereikbaar. Buiten de stad breng je een bezoek aan de imposante zoutmijn in Wieliczka of het vroegere concentratiekamp Auschwitz-Birkenau.

Lees meer

Beschikbaar Gegarandeerd Op aanvraag Volzet

Reis Start Eind # dag. Prijs Status
Image {{departureDate.Title}}
{{departureDate.Title}} {{departureDate.StartDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.EndDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.NumberOfDays}} {{departureDate.Price | currency}} Ontdek
loading