Op zoek naar iets?

Zuiderhuis Fietsvakanties

Last-minute op fietsvakantie? Enkele tips!

1. Kies voor een fietsvakantie met een vaste verblijfplaats

Fietsvakanties met een vaste verblijfplaats, deze arrangementen kunnen vlotter bevestigd worden wat belangrijk is bij een kortbij vertrek. Wil je toch een fietsvakantie van hotel-naar-hotel, dan boek je best ten laatste een maand voor vertrek.

2. Ben je niet kieskeurig? Meer kans op een bevestiging!

Geef, indien mogelijk, bij reservatie meer dan 1 arrangement op in volgorde van je voorkeur. Kan het eerste arrangement niet meer bevestigd worden, dan kunnen we meteen overgaan tot reservatie van de volgende fietsvakantie op je lijstje. Op die manier verliezen we geen tijd en kan je toch last minute nog op fietsvakantie vertrekken!

3. Indien je flexibel bent met je data, geef dit ook aan bij reservatie.

We zien vaak dat de gewenste data bij late boekingen niet beschikbaar zijn, maar dat er wel nog kamers vrij zijn indien je 1 dag vroeger of 1 dag later kan vertrekken. Ben je enigszins flexibel? Laat het ons weten, op die manier kunnen we sneller reageren indien je eerst gekozen datum niet bevestigd kan worden waardoor er meer kans is dat je er last-minute nog even tussenuit kan.

4. Saldo

Wie minder dan 6 weken voor afreis boekt wordt meteen gevraagd het volledige saldo te betalen. Eens de boeking bevestigd is, kunnen we dan meteen de reis finaliseren en de reisdocumenten opmaken. Op die manier kan je zo snel mogelijk met alle nodige info en een gerust hart vertrekken.

5. Je reisdocumenten

Hou er rekening mee dat een deel van de reisdocumenten per post verstuurd worden (routeboek, fietskaart,...) Indien je deze kan ophalen in Gent, geef je dit best aan bij de reservatie. Wil je toch heel kortbij vertrekken en kan je de documenten niet zelf oppikken? Dan versturen we deze per koerier. Hou er dan rekening mee dat er een extra verzendingskost van ongeveer €30 zal gevraagd worden en de documenten niet de dag zelf nog zullen aankomen. Ook in het weekend worden er geen expressleveringen gedaan.

Overtuigd? Boek nu je fietsvakantie voor het te laat is!

Ontdek ons ruim aanbod fietsvakanties vanuit een vast hotel en van hotel naar hotel.

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via welkom@zuiderhuis.be of via 09/233 50 00.