Op zoek naar iets?

Info

 • zaterdag 28 maart 2020 om 13:00 -
  zaterdag 28 maart 2020 tot 17:00
 • Parking Damme Oost
  Oude Sluissedijk 6
  8340 Damme

Wandeldag: Damme - Geannuleerd

We kunnen er niet omheen. Nu het coronavirus ons land stevig in zijn grip heeft, lijkt wandelen in groep niet onmiddellijk een goed idee. Daarom hebben we, met spijt in het hart, besloten onze wandeldag in Damme op 28 maart niet te laten doorgaan.

Bergen we daarom onze wandelschoenen op? Uiteraard niet. In beweging blijven is belangrijk. Wie ingeschreven is, ontvangt van ons het routeboek met een gedetailleerde beschrijving van onze wandeling in Damme. Zo kan je toch genieten van al het natuurschoon in de polders rond Damme, zij het alleen, met je partner of met je gezin.

(Woon je in de buurt en) wens je de wandeling te maken: vraag het routeboek aan via een e-mail naar welkom@zuiderhuis.be

Verzorg jullie goed en veel wandelplezier!

De Zuiderhuis wandeldagen: ideaal als eerste kennismaking met de (wandel)reizen van Zuiderhuis, om je reisgenoten of reisleider van een vorige reis nog eens terug te zien, om een praatje te slaan met een Zuiderhuis-medewerker, om je conditie (voor een volgende reis) een beetje aan te scherpen of gewoon om een fijne en actieve dag in de natuur te beleven. Enkele keren per jaar organiseert Zuiderhuis een wandeldag. Telkens op een andere locatie - door een prachtig stukje natuur. 

 • Afstand : +/- 15 km
 • Begeleiding :Jan Van Hellemont
 • Startplaats : Parking Damme Oost
 • Start : 13u00 – einde : 17u00

De wandeling gaat langs weiden en velden maar vooral langs water, grachten en kanalen. Onderweg kunnen wij genieten van de vlakke Vlaamse polders, met hopelijk heel wat vroege weide- en akkervogels naast de ganzen die hier overwinteren. Na de wandeling kunnen wij nog nagenieten bij een drankje in het Leescafé IJsberg.

De wandeldagen zijn gratis maar we vragen wel om op voorhand in te schrijven, zodat we er een zicht op krijgen hoeveel mensen we mogen verwachten en we je alle praktische afspraken (startuur en -plaats, bereikbaarheid, …) tijdig kunnen doorsturen.

Wie wenst te carpoolen naar de startplaats van de wandeling kan bij inschrijving bij ‘opmerkingen’ zijn/haar woonplaats vermelden (stad of gemeente). We zullen dan in de e-mail met de praktische afspraken je e-mailadres en woonplaats vermelden zodat mensen met interesse om samen te rijden met je contact kunnen opnemen.

Iedereen welkom!


 

Inschrijvingsformulier

U bent succesvol ingeschreven voor dit event

Gelieve uw aanspreking aan te duiden

Gelieve uw voornaam in te vullen

Gelieve uw naam in te vullen

Gelieve uw telefoonnummer in te vullen

Gelieve uw e-mail adres in te vullen

Gelieve een correct e-mail adres in te vullen

Gelieve een aantal personen op te geven

U bent al ingeschreven voor dit event

Er is iets foutgelopen, probeer later opnieuw