DUITSLAND WANDELREIZEN

ONTDEK HET AANBOD WANDELREIZEN IN DUITSLAND

wandelreizen groepsreis duitsland rursee eifel

Weekendje wandelen

Buurland Duitsland is de ideale bestemming voor een verkwikkend wandelweekend. Heb je altijd al eens willen meegaan op groepsreis, maar twijfel je nog over het niveau? Dan is een wandelweekend in groep, bijvoorbeeld in Duitsland, echt iets voor jou. Liever individueel op pad? De vele en gevarieerde dichtbijbestemmingen in Duitsland zijn perfect voor een verlengd weekend of een midweek. Ga wandelen langs de droompaden van de Moezel, verken het UNESCO Werelderfgoed langs de Rijn of wandel langs actieve vulkaanlandschappen in de bruisende Vulkaaneifel of andere gebieden zoals het Sauerland. 

Meren en kastelen in Zuid-Duitsland

Ook voor een langere vakantie vind je je gading in Duitsland, zeker als je graag comfortabel logeert. In het Zwarte Woud wandel je in een gevarieerd, heuvelachtig landschap, langs romantische meren en beroemde toppen. In Beieren getuigen de fabelachtige kastelen van een groots historisch en cultureel verleden. Combineer een bezoek aan deze architecturale pareltjes met de natuurpracht van het Beierse middengebergte en de kristalheldere meren. In Beieren start je ook voor de tweelandentocht Tirolerweg die je naar Oostenrijk leidt.

Beschikbaar Gegarandeerd Op aanvraag Volzet

Reis Start Eind # dag. Prijs Status
Image {{departureDate.Title}}
{{departureDate.Title}} {{departureDate.StartDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.EndDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.NumberOfDays}} {{departureDate.Price | currency}} Ontdek
loading