fbpx Infosessie: groepsreizen in Botswana, Oeganda, Rwanda en Tanzania - Zuiderhuis

5/Jun Infosessie: groepsreizen in Botswana, Oeganda, Rwanda en Tanzania

Oog in oog staan met een berggorilla, cruisen tussen tienduizenden gnoes en zebra’s, een olifantenkudde de Chobe Rivier zien overzwemmen, een pak wilde honden op een impala zien jagen of een chimpansee tracking combineren met he WK Wielrennen in Kigali. Onmogelijk? Nee, dat is het niet. In Afrika is alles mogelijk, als je weet hoe en waar…

Zuiderhuis heeft al enkele jaren een stevige reputatie op het vlak van Afrikareizen ‘op maat’. Sinds onze Afrikaspecialisten zich hebben toegelegd op het uittekenen van groepsreizen, vertaalt zich dat ook in een uitgekiend aanbod aan groepsreizen in Afrika. Bestemmingsspecialisten die al hun kennis aanwenden om een bijzonder programma uit te schrijven in combinatie met gepassioneerde Afrikagidsen. Dat levert gegarandeerd enkele pareltjes van reizen op!

Tijdens deze tweede Afrika-avond schotelen we je vier bijzondere groepsreizen voor:

  • Waanzinnig Tanzania’: een comfortabele safari met focus op het kalverseizoen van de gnoes en de zebra’s en de jagers die hier op afkomen in combinatie met authentieke ontmoetingen met de lokale bevolking;
  • Wild van Botswana’: een semi-avontuurlijke rondreis door Botswana met een overnachting op de zoutpannen, een vlucht over de Okavango Delta, wagen- en bootsafari’s in Botswana’s bekendste parken en een bezoek aan de Victoria Watervallen.
  • De ultieme Oeganda-groepsreis’: een luxueuze natuurreis ‘pur sang’ die de belangrijkste nationale parken van Oeganda aandoet en mikt op zowel ‘the big five’ als chimpansees en berggorilla’s.
  • Oeganda-Rwanda & WK Wielrennen’: een actieve natuurreis met focus op apen, chimpansees en berggorilla’s en als afsluiter een weekendje supporteren voor Team Belgium op het WK Wielrennen in Kigali.

Je verneemt vanavond uit eerste hand hoe deze bijzondere reizen zullen verlopen en wat onze verdere toekomstplannen zijn in Afrika. Droom je al lang van Afrika? Dan is dit alvast een goed begin om die droom tot werkelijkheid te maken!

    Inschrijven