FAMILIEVAKANTIES IN LAPLAND

REIZEN MET KINDEREN

lapland familievakanties klein

Lapland is, net zoals heel Scandinavië, een zeer kindvriendelijke reisbestemming. De donkere en mysterieuze winteravonden in onze gezellige lodges en hotels zijn ideaal om de familiebanden weer wat aan te halen.

Op verschillende van onze locaties genieten kinderen van een mooie korting, zijn er familiekamers aanwezig en kunnen kinderen actief deelnemen aan de activiteiten.

Kinderen jonger dan 4 jaar meenemen naar Lapland is niet evident. Jonge kinderen hebben immers vaak snel last van de winterkoude. Het kan, maar in dat geval raden wij aan dat een van de ouders continu bij de peuter blijft en de activiteiten beperkt qua tijd.

Iets oudere kinderen vanaf 6 - 7 jaar kunnen probleemloos deelnemen aan een aantal activiteiten. Bij de sneeuwscootertochten (waarvoor een rijbewijs is vereist) kunnen zij eventueel achterop bij de gids of maken zij de tocht mee in een slede. Voor de oudere kinderen is een uiteraard ook een aangepaste uitrusting voorzien.

Voor het zelf besturen van een huskyspan is de richtleeftijd 15 jaar. Kinderen jonger dan 15 jaar nemen plaats in de huskyslede.

Onze medewerkers geven je graag advies welke van onze programma's het best geschikt zijn voor een trip met jouw kinderen.

Beschikbaar Gegarandeerd Op aanvraag Volzet

Reis Start Eind # dag. Prijs Status
Image {{departureDate.Title}}
{{departureDate.Title}} {{departureDate.StartDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.EndDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.NumberOfDays}} {{departureDate.Price | currency}} Ontdek
loading