FINLAND LAPLANDREIZEN

ONTDEK HET AANBOD LAPLANDREIZEN IN FINLAND

FinnJann Huskyfarm  5daagse husky shortbreak

FINLAND, LAND VAN 1000 MEREN

Finland is ‘s winters groter dan in het zomerseizoen. Daar zorgen de spreekwoordelijke 1000 meren voor. Eens bevroren, breiden ze het Finse ‘grond’gebied gevoelig uit. In het noorden nodigt Finland je uit tot talloze actieve vakanties.

Een waaier aan mogelijkheden

Finland heeft voor iedereen wat wils, zowel in de zomer als in de winter. De winterse avonturenweek (6 à 7 dagen of 8 dagen) en de mini break zijn echte aanraders. Tijdens je verblijf in hotel (kamer of privé-blokhut), lodge of guesthouse geniet je van het beste wat Finland te bieden heeft: een korte huskytocht of sneeuwscootertrip, langlaufen, sneeuwschoenwandelen, ijsvissen, een noorderlicht- excursie... geen moment verveling!
 
Voor families met kinderen is een bezoek aan de Kerstman natuurlijk een onvergetelijke belevenis. Je kan de Kerstman ontmoeten in Kakslauttanen en Rovaniemi.

Finland in de zomer?

’s Zomers kleurt Finland geel, blauw en groen. De ultralange dagen (in het noorden gaat de zon gedurende een periode lang zelfs helemaal niet onder) beloven vaak erg mooi weer en nodigen uit tot een actieve zomervakantie. Kajakken, raften, mountainbiken, vissen, wandelen: de mogelijkheden zijn eindeloos. 

Wist je trouwens dat je je verblijf in Fins Lapland heel makkelijk kan combineren met een citytrip Helsinki?

Lees meer

Beschikbaar Gegarandeerd Op aanvraag Volzet

Reis Start Eind # dag. Prijs Status
Image {{departureDate.Title}}
{{departureDate.Title}} {{departureDate.StartDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.EndDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.NumberOfDays}} {{departureDate.Price | currency}} Ontdek
loading