FINLAND WANDELREIZEN

ONTDEK HET AANBOD WANDELREIZEN IN FINLAND

Wandelen in zomers Finland

Je beleeft het echte Finland in groep onder begeleiding van een Vlaamse gids die ter plaatse woont. Overdag wandel je in de mooiste natuurgebieden. ’s Avonds geniet je van een typisch Fins saunaritueel. Dit uitgestrekte, Scandinavische land heeft verschillende mooie wandelregio’s. Zuid-Finland wordt ook wel eens ‘het land van duizend meren’ genoemd. In de dunbevolkte streek rond Tampere ervaar je een ongelooflijke rust als je wandelt door de oeroude bossen, langs de kristalheldere meren en mysterieuze moerasgebieden. In het hoge noorden van Finland, Fins Lapland, vind je één van de laatste wildernissen van Europa. Je wandelt over eindeloze toendra’s en fjells, langs bossen, meren, moerassen en wilde rivieren. Dit is het gebied van de Sami, de oorspronkelijke bevolking van Lapland.

Op sneeuwschoenen door Fins Lapland

Lapland is magisch in de sneeuw. In het voorjaar schittert de zon aan de felblauwe hemel en kan je er aangenaam wandelen. Op sneeuwschoenen dring je door tot de meest ongerepte sneeuwlandschappen tijdens een avontuurlijke, meerdaagse tocht. Je overnacht in een wildernishut zonder elektriciteit en stromend water, maar met ongelooflijk veel charme en gezelligheid. ’s Avonds warm je je op bij de kachel of in de sauna.

Lees meer

Beschikbaar Gegarandeerd Op aanvraag Volzet

Reis Start Eind # dag. Prijs Status
Image {{departureDate.Title}}
{{departureDate.Title}} {{departureDate.StartDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.EndDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.NumberOfDays}} {{departureDate.Price | currency}} Ontdek
loading