FRANKRIJK WANDELREIZEN

ONTDEK HET AANBOD WANDELREIZEN IN FRANKRIJK

wandelreizen groepsreizen door het nationaal park Ecrins frankrijk

Een waaier aan wandelmogelijkheden in Frankrijk

Voor elke wandelaar wat wils in Frankrijk. Maak een doorgaande tocht in het Centraal-Massief in de voetsporen van Stevenson of van de Puy de Dôme naar de Puy de Sancy of verken op eigen tempo vanuit een vast verblijf de mooiste valleien. Gezinnen kiezen voor een ezeltjestocht. De ezel is je gezelschap, maar vervoert ook jouw bagage of af en toe de allerkleinsten. Liever thuis in het buitenland? Logeer dan bij Belgen in La douce France. ’s Winters ontdek je de maagdelijke sneeuwlandschappen op sneeuwschoenen of op langlaufski’s. Ook dichterbij, zoals de Vogezen of voor een weekendje weg kan je naar het zuidelijke buurland. 


Van de Alpen tot de Pyreneeën

Mag het wat sportiever? In de Franse Alpen onderneem je de klassieke Tour du Mont Blanc, met of zonder bagagevervoer. In de Pyreneeën sluit je aan bij de Grote Merentocht in groep. Je slaapt in berghutten en draagt je eigen rugzak, maar de ruige en ongerepte berglandschappen zijn adembenemend. 

Corsica is een waar wandelparadijs. Stap langs de GR20 van Zuid naar Noord, de beroemdste en uitdagendste langeafstandsroute in Europa.

Beschikbaar Gegarandeerd Op aanvraag Volzet

Reis Start Eind # dag. Prijs Status
Image {{departureDate.Title}}
{{departureDate.Title}} {{departureDate.StartDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.EndDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.NumberOfDays}} {{departureDate.Price | currency}} Ontdek
loading